Επίκαιρα

Ο Εορτασμός του Προστάτη της αστυνομίας και οι Μάσκες…

Ειναι ενδεικτική  η φωτογραφία για τη χρήση Μάσκας. Οι Αξιωματικοί της Αστυνομιας φορουν  όλοι μάσκα και ας ειναι ο εσωτερικός χώρος, όπου αυτό επιβάλλεται,  Εκκλησία.

Το ζητήματα ειναι αν φορούν και οι εκκλησιαζόμενοι πολίτες και αν οι ιερείς κάνουν σε όσους δεν φορούν τις παρατηρήσεις τους. Μπα, νομίζω οτι επικρατει τις περισσότερες φόρες,  αντίθετη νοοτροπία.

ΑΣ  ΓΊΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΥΠΕΎΘΥΝΟι, ΤΏΡΑ ΠΟΥΤΑ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΈΦΘΑΣΑΝ  ΣΕ ΜΙΑ ΜΈΡΑ,  ΤΗΝ 20/10, ΤΑ 668 ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 666…

 

Μυτιλήνη, 20 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εορτασμός της Ημέρας της Αστυνομίας και του προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

H 20η Οκτωβρίου, έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της πολιτείας, ως «Ημέρα της Αστυνομίας» και παράλληλα ως ημέρα που τιμάται η μνήμη του προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου.

Για το λόγο αυτό τελέστηκε σήμερα (20-10-2020) το πρωί δοξολογία, σε Ιερούς Ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου, ενώ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγος κ. Ελευθέριος Ντουρουντούς παρέστη στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στη Μυτιλήνη.

Παράλληλα, αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Στο πλαίσιο του εορτασμού πραγματοποιείται επίσης, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Σώματος.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button