ΕπιλεγμέναΛήμνος

Λήμνος: Ο Νέος Μητροπολίτης στην Παλιά Μητρόπολη !

Γράφει ο Θ. Παλάντζας – από το facebook
Σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16.30 πραγματοποιήθηκε, μετά από σχετική συνεννόηση, συνάντηση της Επιτροπής του Παλλημνιακού Ταμείου, του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης και του εκπροσώπου της Επίτιμης Προξενικής Αντιπροσωπείας της Ιταλίας στη Λήμνο, με το νέο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιερόθεο τον Γ’.
Στη συνάντηση με το Σεβασμιότατο πήραν μέρος, από το Παλλημνιακό Ταμείο ο Πρόεδρος της Επιτροπής Χρίστος Κακαρνιάς, ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Σφυρής και ο Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος Θύμιος Παλάντζας. Από το Σύλλογο Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αργύρης Τραμοντάνης και η Γεν. Γραμματέας Χαριτίνη Φωτοπούλου. Παρέστη επίσης ο Επίτιμος Πρόξενος της Ιταλίας στη Λήμνο Κώστας Δώρας. Από μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως παρέστη και ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Κύριλλος.
Στη συνάντηση τα προεδρεία των τριών φορέων καλωσόρισαν τον νέο Μητροπολίτη μας και του ευχήθηκαν καλή και φωτισμένη ποιμαντορία. Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε τη χαρά του, για την επίσκεψη αυτή και δήλωσε ότι θα είναι πάντοτε διαθέσιμος για συνεργασία και κοινή πορεία με τους κοινωφελείς αυτούς Οργανισμούς.
Επιδόθηκαν από τους επισκέπτες δώρα και η συνέχεια εξελίχθηκε σε μία εγκάρδια αλληλοενημέρωση, για τα θέματα που ενδιαφέρουν τόσο το νέο Μητροπολίτη όσο και τους εκπροσώπους των φορέων που τον επισκέφθηκαν και διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας.
Η συζήτησε η οποία είχε διάρκεια δύο ωρών, διεξήχθη σε άριστο κλίμα και στο τέλος δόθηκαν υποσχέσεις απ’ όλες τις πλευρές, να συνεχιστούν οι συναντήσεις, με σκοπό την υπηρέτηση των κοινωφελών στόχων και επιδιώξεων της Ιεράς Μητροπόλεως, του Παλλημνιακού Ταμείου, του Συλλόγου Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης και της Επίτιμης Αντιπροσωπείας της Ιταλίας στη Λήμνο.
Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button