Ανακοινώσεις

Οι μέρες της Αγάπης, εμπράκτως !

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                                   

Λήμνος 31-12-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Όταν Αγάπη και Αλληλεγγύη περισσεύουν έχουν και συνέχεια!

 Οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συνέχισαν να μοιράζουν πακέτα ζεστού φαγητού σε μοναχικούς ανθρώπους και οικογένειες  της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου και την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η Δράση και αυτή την φορά ήταν προσφορά της Οικογένειας του ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, του Εστιατορίου  «ΜΑΝΤΕΛΑ» που μαγείρεψε τα φαγητά και ετοίμασε τα πακέτα με την ευγενική χορηγία τροφίμων, των TOP TASTE ΑΛΕΞΙΟΥ, ΔΟΥΛΚΕΡΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ «ΝΑΣΟΣ», ΦΡΟΥΤΟΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΟΥΣΑΛΗΣ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Η Δράση θα επαναληφθεί όπως είχε προαναγγελθεί και την προπαραμονή των Φώτων, πάλι ως προσφορά του Εστιατορίου «ΜΑΝΤΕΛΑ» σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την ευχή να βρεθούν και άλλοι χορηγοί, και άλλοι μιμητές που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν προς όφελος συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button