ΕπιλεγμέναΛήμνος

Οι Θόδωροι της Λημνου !!! Γιορτάζουν και ειναι σημαντικοί !

Οι Θόδωροι της Λήμνου, είναι ένα θέμα που το συνειδητοποίησα ενώ έκανα εκπομπή, με τις συνήθεις αναφορές για τους εορτάζοντες και εορταζουσες, σήμερα 20/3 των Άγιων Θεοδώρων!

Παμε να δουμε, λοιπον:

Θοδωρος Δημητριαδης , αρθογράφος στην  εφημερίδα ΛΗΜΝΟΣ, με εκπομπές απο παλιά στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ και ταχτικός, καθημερινός,  συνεργατης στο site LimnosNea.gr  Ακομη με συγγραφική δουλειά,  με έναν Τουριστικό Οδηγό της Λήμνου, για πρώτη φορα και στα Αγγλικά  και με άλλα βιβλία μυθοπλασίας.   Ένας Πρεσβευτής της Λήμνου στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Θοδωρος Μπελιτσος, σημαντικός Ιστορικός Ερευνητής με πλούσια παρουσία στο χώρο και  με σημαντικές εκδόσεις.Ιστορικού και Λογοτεχνικού περιεχομένου,  με πολύ ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις στις εφημερίδες της Λημνου και όχι  μόνο .

Θοδωρος Μπαβεας, Έπαρχος, Αντιπεριφερειάρχης , με συνεχείς δημοσιεύσεις, . με συμμετοχή σε Διοικητικές θέσεις σε Συλλόγους και Ομάδες της Ληνού, πιο πληθωρικός δεν γίνεται !

Θοδωρος Αγγλιας, ο Λημνιος στην Αλεξανδρούπολη, μάλλον ο μακροβιότερος  Δημοτικός Σύμβουλος στον εκεί Δήμο, πάνω απο 30 χρόνια εκλέγεται συνεχώς.  Πρόεδρος του  Δημ. Συμβουλίου, ο  γνωστός δικηγόρος στη Αλεξανδρούπολη,   που παει και ερχεται στη Λημνο. Ενας κινούμενος  διαφημιστής της Λήμνου.

Θοδωρης Μονοκρουσος. Ο Πολιτικά δραστήριος συμπολίτης μας!  Ως Διοικητής του Νοσοκομείου είχε το έργο της ανασυγκρότησης του διαλυμένου,  τότε,  Νοσοκομείου και το έκανε με ένα άλλο διοικητικό ύφος…

Ίσως και κάποιος  άλλος που μου διαφεύγει  θα μπορούσε να είναι στη Λίστα αυτή…

Είναι όμως και η Θεοδώρα  Παλαμιδά, Λημνια,  απ τα Καμίνια, κάτοικος Αλεξανδρούπολης , με  σημαντικό ερευνητικό εργο, ειδικά στην Εκκλησιαστική Ιστορία της Λήμνου,  όπως καταγράφηκε σε σημαντικές δημοσιεύσεις της  και ένα ογκώδες Βιβλιο !

Απο όλους τους παραπίνω εχω δημοσιεύσει άρθρα τους στη εφημερίδα ΛΗΜΝΟΣ  και τους εχω φιλοξένησει  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, σε ενδιαφέρουσες αναφορές τους για τη Λήμνο !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ !

Ηλιας Κότσαλης

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button