Ανακοινώσεις

Σοβαρές ελλείψεις Εκπαιδευτικών στο Α΄ Δημοτικό Μύρινας και Θάνους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας κατέθεσε ο Βουλευτής Ν.Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, για την άμεση ανάγκη κάλυψης των σοβαρών ελλείψεων εκπαιδευτικών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας και το Δημοτικό Σχολείο Θάνους της Λήμνου.

Ο Γιάννης Μπουρνούς κοινοποίησε με την αναφορά του στην κ. Κεραμέως την σχετική επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου «ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΜΟΣΧΙΔΗΣ», στην οποία εκφράζονται η έντονη ανησυχία και η διαμαρτυρία τους σχετικά με την παρατεταμένη και αδικαιολόγητη έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας και στο Δημοτικό Σχολείο Θάνους, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της λειτουργίας των εν λόγω σχολείων.

Παρά τη σχετική γνωστοποίηση στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, από την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό στα συγκεκριμένα σχολεία, το Υπουργείο δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια και το πρόβλημα παραμένει, δυσχεραίνοντας την ήδη εξαιρετικά και πρωτόγνωρα επιβαρυμένη καθημερινότητα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

10/2/21

Γιάννης Μπουρνούς – Βουλευτής Ν. Λέσβου

Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button