Λήμνος

Στη Λημνο 5 και 6/1/22 (Φώτα) ο Ν. Ανδρουλάκης (ΚΙΝ.ΑΛ). Το Πλήρες Πρόγραμμα

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Νίκου Ανδρουλάκη στη Λήμνο την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση το ίδιο βράδυ και ώρα 8 με μέλη  και φίλους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στο Ξενοδοχείο Διαμαντιδης
Στη συνέχεια θα έχει συνομιλίες με τον Επαρχο, κο Βλάττα – Λαμπρινό Άγγελο και τον Δήμαρχο, κο Μαρινάκη Δημήτριο.
Την Πέμπτη 06 Ιανουαρίου, θα παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία και τις Τελετές των Θεοφανίων στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδας Μύρινας.
Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, υποδεχόμαστε με χαρά τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Λήμνο αφού διαπιστώνουμε ότι η υπόσχεση που δώσαμε όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα έχει αφετηρία το νησί μας και μάλιστα σε μια περίοδο με πολλές κρίσεις και με την κοινωνία να είναι βυθισμένη στην αβεβαιότητα και στα τεράστια προβλήματα, στα οποία η κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει λύση και προοπτική εξόδου από αυτά.
Η Λήμνος ξέρει καλά και δεν ξεχνά σε ποιον οφείλει την ανάπτυξη της, τα μεγάλα έργα σε όλους τους τομείς και αγωνιά για το μέλλον γιατί βλέπει ότι, όχι μόνο δεν γίνονται βήματα προόδου αντιθέτως κινδυνεύουν τα κεκτημένα της.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button