ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Τα Rapid Test του Δήμου πάνε Σχολείο , Β΄και Γ΄ Δημοτικό !

Μύρινα, 4 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι , στο πλαίσιο πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού στο νησί της Λήμνου, αύριο, Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 π.μ. θα διενεργούνται τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας από τον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου και τους εργαζόμενους στις δομές του,  το Παράρτημα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και την Κοινότητα Μύρινας.

Καλούμε τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους, οι οποίοι δυστυχώς δεν έχουν ανταποκριθεί ικανοποιητικά έως τώρα, να προσέλθουν και να πραγματοποιήσουν το δωρεάν ανώδυνο τεστ ταχείας ανίχνευσης. Με τη συμμετοχή μας στα τεστ συμβάλλουμε στoν περιορισμό της διασποράς και την προστασία των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την εξέλιξη της πανδημίας.

Τέλος, καλούμε τους πολίτες όλων των περιοχών του Δήμου μας

  • να εξακολουθήσουν να τηρούν αυστηρά όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας (ορθή χρήση μάσκας, αποστάσεις, απολύμανση χεριών).
  • να περιορίσουν τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και
  • να αποφεύγουν κάθε είδους συνωστισμό, συγχρωτισμό

Διανύουμε μία πολύ κρίσιμη περίοδο ενόψει ενός πολύ δύσκολου χειμώνα και με δεδομένη τη μεγάλη επιβάρυνση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, οφείλουμε όλοι να αυτοπροστατευτούμε με κάθε τρόπο, αλλά και να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας.

στη Φώτο το Γ΄Δημοτικό Ανδρωνίου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button