Απόψεις

Θαν. Παπαδόπουλος- Όταν μπήκε στο Αμφιθέατρο…

Απο μια συμφοιτήτρια του:

Ο Θανάσης  μπήκε στο αμφιθέατρο.Αθήνα ,Σεπτέμβριος 1986. Άρτι αφιχθείς από το πατρογονικό του νησί,τη Λήμνο,που τόσο αγαπούσε και υμνούσε.Κάθισε και σε λίγη ώρα κατάφερε να κάνει φίλους.Όλους εμάς ,που μας τίμησε με τη σταθερή και ακλόνητη φιλία του 34 ολόκληρα χρόνια.Η κοφτερή ματιά του και το ανήσυχο πνεύμα του γρήγορα τον έκαναν να ξεχωρίσει και να εξελίξει την επιστήμη που σπούδασε.

Ο Θανάσης έβλεπε πέρα από το παρόν,σχεδίαζε  το μέλλον με βήματα πρωτοποριακά και τολμηρά.΄Αριστος παιδαγωγός,ακούραστος  σύμβουλος για όλους εμάς που τον είχαμε στήριγμα και οδηγό σε δύσκολα εκπαιδευτικά μονοπάτια.Η πλατιά του παιδεία και η συνεχής πνευματική του καλλιέργεια ,τον έκαναν να παρακολουθεί όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της εποχής και εκτός συνόρων.

Ο Θανάσης διψούσε για γνώση,παθιαζόταν με τα ταξίδια,έψαχνε παντού το ωραίο και το άριστο.

Το γέλιο του και η αγνή,καθαρή ματιά του θα μείνουν στην καρδιά μας χαραγμένα.To ήθος του και ο ακέραιος χαρακτήρας του οδηγοί στη ζωή μας.

Φίλος αγαπημένος..φίλος πιστός…σκέπη κραταιά!

Καλό παράδεισο Θανάση μας,στην αγκαλιά των αγγέλων!

 

Πηνελόπη Νικολαϊδου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button