Ανακοινώσεις

Το Παρτέρι στο Τρίφωτο και το Σ.Μ. ΜΑΣΟΥΤΗ !

Σε ένα ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λημνου, με την ευκαιρία των Γιορτών και του νέου έτους, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά, από όλους όσοι προσφέρουν είδη  σε αυτό, στο Σουπερ Μαρκετ ΜΑΣΟΥΤΗ.

Γράφει: Από τους παραπάνω χορηγούς, ειδική αναφορά χρήζει η εταιρεία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», η οποία μας στηρίζει σε σταθερή βάση από τις αρχές του 2018 μέχρι και σήμερα, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η παροχή των ειδών δεν έχει διακοπεί ούτε κατά τις δύσκολες μέρες του περιορισμού των μετακινήσεων, ένεκα της πανδημίας. Θερμές ευχαριστίες λοιπόν, στον κύριο Διαμαντή Μασούτη, στον περιφερειακό διευθυντή τομέα λιανικής της επιχείρησης, κ. Αναγνώστου καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους του τοπικού καταστήματος της Λήμνου.

Είναι και για μας  μια ευκαιρία να δημοσιεύσουμε αυτή την “ειδυλλιακή” φωτογραφία του Καταστήματος με το πανέμορφο παρτέρι του Δήμου στο Τρίφωτο, εκεί που βρίσκεται για το κρεοπωλείο Αρβανίτη, που πρόσφατα  προσέφερε  100 κιλά Κρέας στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, στην Περιοχή !

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button