ΕπιλεγμέναΛήμνος

Το Μουσειο Παιχνιδιού έτοιμο για Εγκαίνια !

Η Συνεδρίαση 23/4 του Δημοτικού Συμβουλίου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί Ιστορική, ακομη και αν έγινε εξ αποστάσεως. Αλλιώς σε μια  κανονική Συνεδρίαση,  χωρίς τα πρωτόκολλα  του Κορονοϊου σιγουρα θα ήταν και Πανηγυρική.

Γιατι η (αναμενόμενη)  Έγκριση του Κανονισμού  Λειτουργίας του Μουσείου Παιχνιδιού έγινε με ενθουσιώδη τρόπο.

Ο Δήμαρχος πλειοδότησε αναφέροντας,  πέραν της Εγκρισης του Κανονισμού Λειτουργίας  ότι σε πρώτη ευκαιρία, μόλις βρεθεί το κατάλληλο χρηματοδοτικό πλαίσιο θα επιδιώξει τη  μετάβαση σε  μια  άλλη κτιριακή κατάσταση , αφού η υπάρχουσα είναι ασφυκτική.

Το Συμβούλιο  Διαχείρισης του Μουσείου ορίστηκε να αποτελείται

  1. από το Δήμαρχο
  2. απο τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου,
  3. απο έναν Δημοτικό Σύμβουλο, που θα ορίζει το Δημοτικό Συμβουλιο,
  4. απο τον Δωρητή των αντικειμένων του Μουσείου , Χρήστο Μπουλώτη
  5. απο τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλών του Μουσείου

Οι παραπάνω  ή εκπρόσωποι τους  θα έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του Μουσείου, του οποίου, να η Είδηση ! , τα Εγκαίνια θα γίνουν  μέσα στο Μάιο.

Για τη  Συνεδρίαση του Δ.Σ., τον Κανονισμό Λειτουργίας και, κυρίως, για τις υποστηρικτικές δράσεις  και  τις σχεδιαζόμενες  Παράλληλες Εκδηλώσεις του  Μουσείου, μας μίλησε  χθες 24/4 στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,   ο Πρόεδρος των Φίλων του Μουσείου, Γιατρός, Κώστας  Κατσιγιαννόπουλος.

Στη Φωτογραφία η πρόσοψη του Μουσείου,  όταν  ετοιμαζόταν  με τον Χρήστο Μπουλώτη να υποδέχεται τους  “υποστηρικτικούς”  επισκέπτες Γιώργο Κότσαλη και  Ασπα Αρώνη Κότσαλη

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button