Λήμνος

Λημνος Τουρισμός – Προσδιορίστηκε ο τρόπος και ο στόχος

Η ΧΘΕΣΙΝΗ 13/5/20 ΔΕΥΤΕΡΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΑΓΟΝΗ  ΠΡΩΤΗ,  ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΙΧΕ  ΕΥΤΥΧΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ  Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ  ΛΗΜΝΟ.

ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΜΚΕ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΗΣ  ΨΑΡΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ), ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 14/4 ΗΜΙΩΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ.  Ηλ. Κότσαλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/5/2020

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Μαίου στις 20:00 η τακτική συνεδρίαση της ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΜΚΕ , μέσω τηλεδιάσκεψης . Στη συνεδρίαση συμμετείχε ο Δήμαρχος Λήμνου Κος Μαρινάκης Δημήτριος, ο οποίος ενημέρωσε απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις των μελών . Αναλύοντας τη σημερινή κατάσταση , όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από την πανδημία covid-19 , καθώς επίσης και την κατάσταση που θα δημιουργηθεί στον τουρισμό μετά την εφαρμογή των μέτρων , τα οποία είναι σε δημόσια διαβούλευση και θα επηρεάσουν, ως αναμενόμενο , και την τουριστική κίνηση στο νησί μας, αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

  • Ξεκινάει άμεσα η ανακατασκευή και επικαιροποίηση της ιστοσελίδας της εταιρίας , η οποία έχει μείνει σε αδράνεια τα τελευταία χρόνια . Η νέα ιστοσελίδα θα είναι με μοντέρνο σχεδιασμό και φιλική σε smartphone και tablets . Θα αποτελεί αναφορά , όσο αφορά την παροχή πληροφοριών και εικόνας τόσο στους χρήστες του διαδικτύου , όσο σε όλους τους επαγγελματίες . Στην ιστοσελίδα θα υπάρχουν σύνδεσμοι , οι οποίοι θα μεταφέρουν τον περιηγητή σε αντίστοιχες σελίδες φορέων και μέσων .
  • Θα ξεκινήσει διαδικτυακή προώθηση τόσο σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας , όσο και στο εξωτερικό . Ανάλογα των μετρήσιμων αποτελεσμάτων για τα οποία θα υπάρχει το feedback σε εβδομαδιαία βάση το οποίο θα αναλύεται ανάλογα , θα τροποποιείται η περίοδος και ο τομέας της προώθησης .
  • Παράλληλα θα αναπτυχθεί καταχώρηση έξυπνων και μοντέρνων posts στα social media (facebook , Instagram κλπ )
  • Θα ξεκινήσει προβολή του νησιού μας σε τηλεοπτικά μέσα της χώρας μας . Υπάρχει πλάνο για τηλεοπτική μετάδοση σποτ , ρεπορταζ , συνεντεύξεις , παρουσιάσεις κλπ . Το συγκεκριμένο πλάνο , θα ανακοινωθεί με την οριστικοποίησή του .
  • Αναμένεται η κατασκευή τηλεοπτικού σπότ το οποίο θα αναδεικνύει το «χρώμα» του νησιού , για χρήση στα μέσα . Η περίοδος αυτή είναι κρίσιμη για τον τουρισμό στη χώρα και κατ επέκταση και στη Λήμνο . Οι συνθήκες μεταβάλλονται συνέχεια και τροποποιούνται ανάλογα . Το νησί μας με την ανυπαρξία κρούσματος του νέου κορονοιού , αποτελεί ιδανικό τόπο για ασφαλείς και ξένοιαστες διακοπές , παράλληλα με την πιστή τήρηση των μέτρων . Για αυτό , ενημερώνουμε τους εν δυνάμει επισκέπτες μας και τους καλούμε να το επισκεφτούν και αυτό το καλοκαίρι.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου , ιατρό Κο Λούκα Θωμά για την αναλυτικότατη και πολύ χρήσιμη ενημέρωση που έδωσε στα μέλη μας μέσω τηλεδιάσκεψης στις 11/5 , σε θέματα γενικού και ειδικού υγειονομικού ενδιαφέροντος .

Ο Πρόεδρος

Χρυσόστομος Ψάρρας

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button