ΑπόψειςΕπιλεγμένα

11 Αφιξεις του SEABURNE ENCORE. Ποια τα μείον του Λιμανιού της Μύρινας

Νωρίς – νωρίς απο τις 25 Απριλη, πασχαλιάτικα, θα έχουμε το πρώτο Κρουαζιερόπλοιο (φωτογραφία) το οποίο θα έρχεται στη Λήμνο μέχρι τον Νοέμβριο. Συνολικό 11 αφίξεις, κάθε μήνα και συντομότερα.
Η γραμμή του είναι Κωνσταντινούπολη – Λήμνος – Τσεσμες (Τουρκικό Λιμάνι απέναντι απ΄τη Χίο) Στη Λήμνο η ώρα άφιξης θα είναι 9 το πρωί και η αναχώρηση στις 5 το απόγευμα.
Οι ώρες είναι αρκετές για μια καλή γνωριμία με τη Λήμνο, επίσκεψη στα αξιοθέατα, ψώνια, φαγητό και μπύρες…
Δυστυχώς το πλοίο θα παραμένει Αγκυροβολημένο έξω απ το Λιμάνι της Μύρινας και οι τουρίστες θα βγαίνουν με λάντσες, οπότε κάποιοι δεν θα βγαίνουν και όσοι βγαίνουν θα χάνουν αρκετο χρόνο άμεσα στις λάντσες, την αναμονή κλπ.
Το Λιμάνι τις Μύρινας δεν προσφέρεται για τέτοια πλοία, τα οποία διπλαρώνουν και οι Προβλήτες του Λιμανιού μας δεν είναι κατάλληλες για πλοία όταν το μήκος τους φθανει και ξεπερνά τα 200 μ.
Το συγκεκριμένο πλοίο, το SEABURNE ENCORE, έχει μήκος 210 μ.
Είναι ένα θέμα αυτή η αδυναμία και θα μας απασχολήσει σε επόμενο άρθρο μας. Ελπίζουμε να απασχολήσει και τη Δημοτική και Περιφερειακή μας Αρχή.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button