Λήμνος

120, 150, 180 € τα εισιτηρια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του ΗΦΑΙΣΤΟΥ !

120, 150, 180 € τα εισιτηρια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του ΗΦΑΙΣΤΟΥ !

Κυκλοφορούν τη δευτέρα 10/9  τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες  μπάσκετ Α1  του  ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΥ για το πρωτάθλημα που αρχίζει αρχές Οκτωβρη και για όλους τους  εντος έδρας Αγώνες στο Κλειστό Γυμναστήριο  Ν. Σαμαράς της Λήμνου, έδρα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ.

 Τα  εισιτήρια διάρκειας έχουν τις εξής τιμές

Οι πιο Ακριβές Θέσεις είναι οι GOLD. Είναι στη ανατολική πλευρά του Γηπέδου. Οι  παλιές δηλαδή θέσεις και με κάποιες ακόμη  που έγιναν  με την επέκταση αυτής  της  πλευράς.

Οι  Θέσεις αυτές, ως εισιτήρια  διαρκείας  στοιχίζουν 180 € για όλους τους εντός έδρας αγώνες. . Τούτο σημαίνει ότι αν μιλάμε για ένα σύνολο περίπου  15 αγώνων   τότε για κάθε αγώνα το κόστος θα είναι 12 €. Να υποθέσω ότι το   εισιτήριο για αυτές τις πιο ακριβές θέσεις   για κάθε αγώνα ξεχωριστά  θα είναι κάπου στα 15 € .

Η επόμενη φθηνότερη κατηγορία είναι η SILVER. Οι θεσεις αυτές βρίσκονται στις νέες κερκίδες  πίσω απο τις δυο μπασκέτες. Το κόστος των εισιτήριων διάρκειας σ΄ αυτές τις SILVER θέσεις  είναι 150 €- Κάπου 10 € ανά Αγώνα.

Τα πιο φθηνα διαρκείας θα στοιχίζουν 120 € και είναι στις  θέσεις  RED που βρίσκονται  στην γωνία μεταξύ των GOLD  και των SILVER.

Θα  υπάρχει και μια έχτρα,  πιο ακριβή,  κατηγορία διαρκείας και είναι τα VIP. Βρίσκονται στα δάπεδο μπροστά από την πλευρά των  GOLD  και θα στοιχίζουν 220 € .

220 € θα στοιχίζουν και τα οικογενειακά εισιτήρια για 2 άτομα, ένα  ενήλικα και έναν ηλικίας 6-15 ετών και θα είναι στις θέσεις GOLD.

Τα εισιτήρια για κάθε αγώνα ξεχωριστά θα είναι ανάλογα με τη θέση και ελαφρώς πιο ακριβά απο τα διαρκείας κατά αγώνα.  Δεν αποκλείεται τα  εισιτήρια κατά αγώνα να αυξομειώνονται ανάλογα με τη  σπουδαιότητα του Αγώνα.

Οι κάτοχοι  διαρκείας θα  έχουν το εξής πλεονέκτημα: σε σημαντικούς αγώνες,  όταν τα εισιτήρια θα είναι δύσκολο να τα  βρει κανείς,  αυτοί  θα εχουν  εξασφαλισμένη θέση.     

Η πρακτική από άλλα γήπεδα,  ποδοσφαιρικά,  μπασκετικα κλπ είναι να μπορεί ο κάτοχος διαρκείας  να το παραχωρεί σε άλλο άτομο, αν ο ίδιος δεν  μπορεί να πάει σε κάποιον αγώνα.  

  

Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ SPORTS HOUSE  και σύντομα από τα Γραφεία του ΗΦΑΙΣΤΟΥ στη Μύρινα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ SITE TOY ΗΦΑΙΣΤΟΥ !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button