ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Λημνος- Ροδάκινα και αχλάδια. Διανομή για όλους τους κατοίκους !

Ροδάκινα και αχλάδια θα μοιραστούν την Τρίτη 6/10  από τις 8 το πρωί έως 1 το μεσημέρι !

Τόπος διανομής το νέο Λιμάνι Μύρινας.

Δικαιούχοι: όσοι  κάτοικοι της Μύρινας πάνε θα πάρουν !

Μιλήσαμε (στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ) σήμερα 5/10 με τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑ,  που κάνει τη διανομή,  Παναγιώτη Μουστάκα και μας έδωσε λεπτομέρειες.

Ολη η ποσότητα που ήρθε στο Λήμνο είναι 20 τόνοι και είναι απο ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που με αυτό τον τρόπο ενισχύει και  τους παραγωγούς των φρούτων που θα διανεμηθούν, εδώ και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας.

Ηδη η διανομή έχει ξεκινήσει με τη παράδοση των φρούτων στους Προέδρους των Χωριών ανάλογα με το πληθυσμό τους.   Στον Αγιοστράτη έχει   σταλεί μισός τόνος (500 κιλα) φρούτα ενώ  έχουν δοθεί και  σε Γηροκομείο και Νοσοκομείο.

Μένει η Μύρινα και οι κάτοικοι της  για την αυριανή  6/10 διανομή των περίπου 8.000 κιλών.   Όσοι κάτοικοι της Μύρινας πάνε θα πάρουν ροδάκινα και αχλάδια  καλής ποιότητας,  μας είπε ο κ. Μουστάκας.  Η ποσότητα που θα δίνεται εξαρτάται από την   προσέλευση.

Με ενα  δικό μας πρόχειρο αλλά χρήσιμο   υπολογισμό τα 8.000 κιλά φρούτα   σε κάθε 1 κάτοικο από τις 6.000 της Μύρινας, αναλογούν πάνω από 1  κιλό !

Επειδή όμως δεν θα πάνε ούτε οι μισοί, μπορούμε να πούμε ότι σε κάθε κάτοικο αναλογούν τουλάχιστον  2 κιλά φρούτα  και επομένως σε μια 4μελη οικογένεια πέφτουν τουλάχιστον  8 κιλά !  Αυτοί  είναι δικοί μας υπολογισμοί και η πραγματικότητα της Διανομής θα είναι  πολύ διαφορετική…

Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτή τη διανομή είναι να φοράνε οι προσερχόμενοι Μάσκα και να κρατάνε τις αποστάσεις. Θεωρούμε απαραίτητο αυτοί που θα  κάνουν τη διανομή μαζί με τη Μάσκα να χρησιμοποιούν πολύ ταχτικά αντισημιτικό υγρό  για τα χέρια τους.

Από τη φωτογραφία μας λείπουν  τα αχλάδια αλλά  έχει σημασία οτι θα υπάρχουν στη διανομή !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ανακοινώνουμε ότι ο Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου σε συνεργασία με τους  Αντιδημάρχους του Δήμου θα διανείμει  δωρεάν  ροδάκινα και αχλάδια στους κατοίκους της Μύρινας την Τρίτη 6 Οκτωβρίου  από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο νέο λιμάνι της Μύρινας (περιοχή Αγίου Νικολάου) .

Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να προσέρχονται στο χώρο διανομής με μάσκα,  καθώς και να τηρούν τις αποστάσεις, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός .

Ο Πρόεδρος Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου

Μουστάκας Παναγιώτης

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button