ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Το 90% έκανε το τεστ. Καλό ξεκίνημα για τα σχολεία της Λημνου !

Το 90% των εκπαιδευτικών που μπήκαν σήμερα,  11/1,  στις τάξεις της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μύρινα,   έχει κάνει το rapid test !!!

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Α΄βαθμιας  Εκπαίδευσης,  Κώστας Μαδυτινός, μας έδωσε την πληροφορία  της μεγάλης συμμετοχής στο rapid test , σε εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, και δήλωσε ικανοποιημένος για αυτό το ποσοστό, που  διαπιστώθηκε από τον ιδιο και άλλα μελή του Δ.Σ., οι οποίοι  επισκέφτηκαν όλα τα Σχολεία και Νηπιαγωγεία  της Μύρινας με τους περίπου 100 εκπαιδευτικούς. Ήταν μάλιστα καθοδόν ο κ. Μαδυτινός για τα Σχολεία των Χωριών.

Οι εκπαιδευτικοί,  μας είπε,  έκαναν το καθήκον τους και τις 4 τελευταίες μέρες πήγαν στα Κέντρα για το Τεστ.  90% και όλα αρνητικά είναι ένα καλό δείγμα για την άμυνα μας στη Πανδημία.

Ανέφερε πάντως ότι ως προς  τα άλλα μέτρα για τα οποία είναι υπεύθυνη η Πολιτεία  δεν τηρούνται τα μέτρα επακριβώς,   αφού υπάρχουν τάξεις με 22 και 23 μαθητές ενώ υπάρχουν κενές αίθουσες  σε κάποια  Σχολεία, στο Α΄στο Β΄ Δημοτικό,   που θα μπορούσαν να   χωριστούν οι Μαθητές όμως δεν  υπάρχουν Εκπαιδευτικοί…

Στη Φωτογραφία το Β΄ Δημοτικό (Τσας), όπου υπάρχουν αίθουσες για αραιωμένες Τάξεις, δεν  υπάρχουν όμως  εκπαιδευτικοί …

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button