Λήμνος

1η Ιουλιου το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, με Γραφειο Εξυπηρετησης στη Μυρινα !

1η Ιουλιου το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, με Γραφειο Εξυπηρετησης στη Μυρινα !

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ (ΠΑΡΑΚΑΤΩ)   ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ  ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.  

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ  ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ.   

Αξιότιμοι κύριοι / κυρίες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την 1η  Ιουλίου 2019ξεκινά η διαδικασία υποβολής δηλώσεων στο Εθνικό Κτηματολόγιο για τα ακίνητα που βρίσκονται στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου.

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τους κατοίκους εσωτερικού λήγει την  1η  Οκτωβρίου 2019.

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο λήγει στις 2 Ιανουαρίου  2020.

Μπορείτε να υποβάλλετε τη δήλωση ιδιοκτησίας σας:

  • Στο Γραφείο Κτηματογράφησης Λήμνου, Ναυάρχου Κουντουριώτη 8, Τ.Κ. 81400, Μύρινα Λήμνου  (τηλ. επικοινωνίας : 22540 22222)
  • Στην Αθήνα , Μπελογιάννη 134 & Τυρταίου , Τ.Κ. 18454, Νίκαια  Αττικής (τηλ. επικοινωνίας: 2103001872)
  • Στην Θεσσαλονίκη , Νικ. Πλαστήρα 9 , Τ.Κ. 57400, Σίνδος Θεσσαλονίκης  (τηλ. επικοινωνίας: 2310 795900)

Για πληροφορίες σχετικά με την Κτηματογράφηση στις ως άνω περιοχές, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.ktimava.gr. Συγκεκριμένα, μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείτε να λάβετε:

  • ηλεκτρονικά τα Χρήσιμα Έντυπαγια τη συμπλήρωση της Δήλωσής σας  (παρέχεται η δυνατότητα λήψης – download των εντύπων)
  • οδηγίες Υποβολής Δήλωσης
  • απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που σχετίζονται με τη διαδικασία Κτηματογράφησης  πατώντας εδώ
  • καθώς και να ενημερώνεστε για Νέα – Ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη διαδικασία Κτηματογράφησης πατώντας εδώ.

Για άμεση ενημέρωση της διαδικασίας της κτηματογράφησης, ανακοινώσεις και υπενθυμίσεις, ακολουθήστε μας (κάντε like) στη σελίδα μας στο Facebook «Γραφείο Κτηματογράφησης Λήμνου». Μπορείτε να ενημερώσετε για την συγκεκριμένη υπηρεσία Facebook συγγενείς και φίλους, που διαθέτουν ιδιοκτησίες στις υπό Κτηματογράφηση περιοχές.

Παρακαλούμε βρείτε συνημμένα στο παρόν e-mail: α./ ενημερωτική επιστολή και  β./ οδηγίες για τη συμπλήρωση και υποβολή της δήλωσης ιδιοκτησίας.

 Με εκτίμηση,

Γραφείο Κτηματογράφησης Λήμνου

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button