2024
Ανακοινώσεις

1η Οκτωβρίου: Η Παγκόσμια ημέρα Ηλικιωμένων. Ανακοίνωση του Σωμ. Συνταξιούχων Λημνου

Σωματείο Συνταξιούχων   Λήμνου

               Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 Η Παγκόσμια ημέρα Ηλικιωμένων, γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.Υιοθετηθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ , για να προσφέρει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να κάνει γνωστά στην κοινωνία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
  Σήμερα τα άτομα της “τρίτης ηλικίας” , βιώνουν τη χειρότερη εποχή τους Η σύνταξη δεν καλύπτει το μήνα.Η κοινωνική ασφάλιση ανύπαρκτη.Η ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη μηδαμινή.Οι ηλικιωμένοι,οι συνταξιούχοι χρειάζονται σεβασμό και αξιοπρέπεια.Δικαιουνται τα αυτονόητα για κάθε άνθρωπο.
   Το  Σωματείο μας,με αφορμή την ημέρα αυτή, χαιρετίζει όλους τους συνταξιούχους της Λήμνου και τους καλεί να είναι πάντα σε ετοιμότητα και Στηρίζει και ανοίγει την αγκαλιά του σε όλα τα μέλη,για να μπορούν χωρίς άγχος να γιορτάζουν αυτή τη μέρα.Για να μπορούν με ελπίδα να βλέπουν την επόμενη μέρα.Για να μη νιώθουν ότι είναι βάρος στα παιδιά τους.
                                  Χρόνια πολλά !
                                   Καλό μήνα!
                                 Το ΔΣ του Σωματείου

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button