ΑπόψειςΕπιλεγμένα

2 μέρες εμεινε στη Λημνο ο Κυβερνήτης της Αυσταλίας. Έτσι αναχώρησε !

Μέχρι σήμερα 4/5/23  το μεσημέρι βρισκόταν στη Λήμνο ο Κυβερνήτης της Αυστραλίας,  ενώ οι επίσημες εκδηλώσεις είχαν τελειώσει απο χθες το απόγευμα.

Σήμερα  επισκέφτηκε το Συμμαχικό Νεκροταφείο του Πορτιανού,  την περιοχή εκεί που σχετίζεται με την παρουσία Αυστραλιανών Στρατευμάτων για την Εκστρατεία της Καλλιπολης κλπ.
Το σημερινο,  4/5,   πρωινό   το Κυβερνητικό  “κονβόι”  αυτοκίνητων :  αστυνομικά, ένα πούλμαν,  τα μαύρα των  επισήμων  και στο τέλος της πομπής  ένα νοσοκομειακό του ΕΚΑΒ,  περασαν  απο τη Λ. Δημοκρατίας και αργότερα τα είδαμε  να τρέχουν στο επαρχιακό μας  δίκτυό.

Λίγο μετά το μεσημέρι κατέληξαν  στο Αεροδρόμιο   ΗΦΑΙΣΤΟΣ,  όπου περίμενε το Κυβερνητικο  Αεροπλάνο με την επιγραφή ROUYAL (=Βασιλικό) με το οποίο αναχώρησε ο Κυβερνήτης,  η σύζυγος του και οσοι αλλοι τον συνόδευαν κατ ευθείαν  για το Λονδινο για  την τελετή Ενθρόνισης του Καρόλου Γ΄.

Στο Αεροδρόμιο ΗΦΑΙΣΤΟΣ της Λημνου για τον αποχαιρετισμό  ήταν ο Δήμαρχος (Φωτογραφια)  και  ο Έπαρχος (άλλη φωτογραφία  δεξιά)

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button