ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Λημνος – Σήμερα Γάμος γινεται…

Εξ όνυχος τον Λέοντα !  Δηλαδη ακομη και απ το νύχι καταλαβαίνεις το Λιοντάρι…  Οι φωτογραφίες  που είδα, παραθέτω μια,  δείχνουν μια σπουδαία δουλειά. Ναι, και από μια φωτογραφία μπορει να καταλαβει κανείς ότι γίνεται μια σοβαρη  δουλεια καταγραφής την  ζωης  στη Λημνο, παλιότερα και τώρα.

Ένα  μέρος αυτού το ντοκιμαντέρ ανέλαβε  να το οργανώσει και διεκπεραιώσει  η  Βαρβάρα Βαγιάκου Βλαχόπουλου και η εμπειρία της τόσα χρόνια στο Λύκειο Ελληνίδων φαίνεται  στις φωτογραφίες και στο βιντεάκι που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο .

Παρουσιάζεται ο Λημνιακός Γάμος με μια  σύγχρονη αντίληψη και αν δεν κάνω  λάθος το σπίτι,  που έλαβε χώρα το “ντύσιμο” της Νύφης, ο Μπακλαβάς και τα “τέτοια”,   είναι της Βαρβάρας, στο Μουδρο φυσικά !!!

Επίσης όλα έγιναν με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου, αλλα  περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στην  Εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ στη 1 το μεσημέρι, σήμερα 3/6/21.

Είναι η COSMOTE TV  που κάνει την Παραγωγή με Θεματα  απο τη   Λημνο  και ο Γάμος θα είναι ένα μερος  της  Εκπομπης  που, υποθέτω, θα προβληθεί στο HISTORY CHANNEL, το οποίο παρακολουθώ ταχτικά και αξίζει τον κόπο…    ΗΚ

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button