Απόψεις

Σε καλές Θέσεις οι Ομάδες της Λημνου. Ανισορροπία Κοριτσιών, Αγοριών στην Ηφαιστεία

Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες,  που έγιναν στη Χιο,  τελείωσαν με τις 2 Ομάδες Στίβου της Λήμνου να καταλαμβάνουν καλές θέσεις. Αρκετά πιο πάνω από το μέσον της Βαθμολογίας!

Η Ηφαιστεία κατάλαβε  τη 12η θέση και η ΑΕΛ τη 15η. Να αναφέρουμε,  για να φανεί η επιτυχία των Ομάδων της Λήμνου,  ότι το σύνολο των Ομάδων που έλαβαν μέρος είναι 46.

Από τη Βαθμολογία έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Η Ηφαιστεία  πήρε από τα Αγόρια 34 βαθμούς και απ τα Κορίτσια μόλις 3. Σύνολο 37.            Η Ηφαιστεία  στη Βαθμολογία  των Αγοριών είναι στην  3η θέση,  με πριν από αυτήν 2  Ομάδες της Χίου, που ήταν και “γηπεδούχοι” .

Η ΑΕΛ, πάλι, έλαβε σύνολο 28 βαθμούς και προήλθαν 14 από τα Κορίτσια και 14 από τα Αγόρια, ένα πολύ Ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Του χρονου, που οι Αγώνες θα γίνουν στη Λήμνου,   η  βαθμολογία των Λημνιών Ομάδων θα είναι πολυ πιο πάνω, στις πρώτες θέσεις, ειδικά αν βοηθήσουν τα Κορίτσια  της Περιοχής του Κοντοπουλίου…

Στη Φωτογραφία ενα στιγμιότυπο απ τους Αγώνες

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button