Απόψεις

Γιατι εγινε η νέα πιο μικρή Εξέδρα της Παρέλασης και ποιος το αποφάσισε.

Είναι επιλογή του  Δήμου, τελικά, να μικρύνει και κοντύνει η Εξέδρα των επισήμων στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Η φωτογραφία που παραθέτουμε δείχνει τη “νέα πραγματικότητα”

Οπως μου εξήγησε ο Αντιδήμαρχος Ν. Μοσχάκης η Εξέδρα δεν είναι περιστασιακή, λογω της πανδημίας ή αποτέλεσμα κάποιας  κεντρικής Οδηγίας αλλα απόφαση της Δημοτικής Αρχής.

Το φαινόμενο των εξεδρών,  τα τελευταία   χρόνια,  με περίπου  30 άτομα, που βέβαια κάτι εκπροσωπούσαν αλλά ήταν ασαφές που τελείωνε αυτή η Λίστα,   ήταν πράγματι ευκρινές…  Επίσης ειδικά μετά τις παρελάσεις που έγιναν τα πρώτα χρόνια της Οικονομικής Κρίσης  είχε μπει η ιδέα  η εξέδρα να είναι στο ίδιο ύψος με την παρέλαση και τον κόσμο .

Ο κ. Μοσχάκης μας είπε ότι η νέα εξέδρα είναι και ζήτημα οικονομικό αφού οι προηγούμενες εξέδρες με τα 5 σκαλοπάτια ύψους και για 30 άτομα στοίχιζε στο Δήμο πάνω από 300 € !

Κατόπιν αυτών και από εδώ και πέρα η Εξέδρα θα είναι αυτής της μορφής, άντε να προστεθεί λίγος χώρους ακομη όταν θα υπάρχει ο Περιφερειάρχης και οι Βουλευτές του Νομού…και από τα προχθεσινά 5 άτομα  να πάμε στα 8 !

Οι επίσημοι αυτής της Νέας Εξέδρας, που την εγκαινίασαν,  ήταν ο Μητροπολίτης, ο Στρατιωτικός Διοικητής Λημνου, ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Έπαρχος και ο Δήμαρχος.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button