Απόψεις

Στη Φωτογραφία χωράνε όλοι ! Αποχαιρετισμός (ένας ακομη) στον Τακη Κριαρη.

Χρωστούμε ένα ακομη τελευταίο αντίο στον εκλιπόντα, πριν 1 μήνα, Τάκη Κριαρή, Ατσικιώτη, Συνεταιριστή, Αυτοδιοικητικό κλπ, αλλα κυρίως έναν ευγενικό, χωρίς φανατισμούς άνθρωπο. Στη Φωτογραφία ο όρθιος αριστερά.
Στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ είχαμε έγκαιρα αναφορά στην απώλεια του. Στο Site το καθυστερήσαμε και σήμερα βρήκαμε την αφορμή με την παρακάτω ανάρτηση στο fb της Φωτογραφίας με τα σχόλια απο τον Θυμιο Παλαντζα .
Αλήθεια τι όμορφη “περιεκτική” φωτογραφία με μια παρέα που δείχνει τόσο ανοιχτή στον κάθε περαστικο. Να υποθέσω ότι τραβήχτηκε από την ανοιχτή (σε όλους) πόρτα της “Αίθουσας Δεξιώσεων” Τοπικού Ρακαριού; Όσο για την τοιχογραφία, στο βάθος, να στοιχηματίσω ότι είναι έργο του Παναγιώτη Σφυρή;
Σχόλια στη Φωτογραφία:
Vagelis Kolifetis
Αχ ρε Θύμιο κοιταζω και ξανά κοιτάζω την φωτογραφία και δεν μπορώ να πιστέψω πως έχει φύγει ο Τακης. Νομίζω ότι οταν έρθω διακοπές ότι θα τον ξαναδώ πάλι στην πλατεία η κάπου αλλου. Ο Θεός ας α
νάπαυση την ψυχή του.

Θύμιος Παλάντζας (απαντηση) πάντα οι φίλοι θα βρίσκονται ανάμεσα μας , στους καφενέδες της πλατείας , στους χωματόδρομους του χωριού που βγάζουν στα φορτωμένα με τσαμπιά αμπέλια και τα χωράφια με τα καλαμπόκια και τα πεπόνια και πάντα θα τους βλέπεις να σου λένε πρόσχαρα και ανοιχτόκαρδα πήγαινε και κόψε Θύμιο και πήγαινε και στην Μαρία . Η παρουσία τους Βαγγέλη στο χωριό σου και στο νησί σου θα είναι πάντα εδώ όσο υπάρχουν άνθρωποι που θα τους θυμούνται και θα τους μνημονεύουν .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button