Λήμνος

Άλλο ένα βιβλίο του Σταύρου Τραγάρα! Είναι ιδιαίτερο!

Μέσα σε λίγους Μηνες,  απο το Φθινόπωρο και δω,  να ακομη ένα, το τρίτο Βιβλίο του Σταύρου Τραγάρα Η παράγωγη του θυμίζει τα … Μπαμπάκια το 1960 !

Το λάβαμε ταχυδρομικά προχθές  11/2/22 και φέρει τον τίτλο “Πιπεράτα τραγδέλια” . Ο,τι πρέπει για την περίοδο: “τωρα τσ΄Αποκριγιές…”

Εχει Κυκλοφορήσει αρκετές μέρες πριν και  έχουμε κάνει τη σχετική ανάρτηση αλλά τωρα  μας  έφερε το βιβλίο (φωτογραφία)  το Ταχυδρομείο μας…

Δεν είναι  το μέγεθος και οι  τόμοι  του Μνημειώδους έργου που προηγήθηκε: “Γλωσσικό ιδίωμα της Λήμνου”, όμως είναι ένα δύσκολο έργο,  που αν δεν  το έγραφε ο Ατσικιώτης Συγγραφέας,  δεν θα το έγραφε κανείς  άλλος. Είναι  η δική του Ατσική, η δική του Λήμνος, η δική του “πιπεράτη”  Γλώσσα,  όπως την βίωσε και τη  Συγγράφει !

Θα το βρείτε στο Βιβλιοπωλείο  Κύβος, όσο για τον εκδοτικό οίκο έρχεται  να δέσει με όλα τα παραπάνω: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΙΑΡΜΟΛΑΣ !

Για άλλη μια φορά,  όπως και με τα προηγούμενα δυο βιβλία του, τον  ευχαριστούμε για την τιμητική αποστολή !   Λημνος – Ραδιο Αλφα, Εφημερίδα ΛΗΜΝΟΣ, Site : LimnosNea.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button