2023
Απόψεις

3 τροχαία σε 3 μέρες- Εγκατέλειψε τον τραυματισμένο οδηγό. Να τα προλάβουμε στη Λημνο

Έχει αυξηθεί η Κυκλοφορια και  μαζί και τα Τροχαία Ατυχήματα.  Στη γειτονική μας  Λεσβο έχουμε 3 περιστατικά σε 3 ήμερες και ειναι ακομη άνοιξη… (Περιγράφονται στο Δελτιο Τύπου που παραθέτουμε) Εδω σε μας,  στη Λημνο,  ας ειναι μάθημα αυτό και  αν η Ταχύτητα  ειναι η κύρια  αίτια των ατυχημάτων ας ελεγχθεί…

Θα ασχοληθούμε περισσότερο με την Κυκλοφορια και καλούμε τους αναγνώστες μας να συμμετέχον με τις δικές τους απόψεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (05-05-2023), σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπή και δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ημεδαπός, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου.

 

2. Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (05-05-2023), σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπό και δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε έτερος ημεδαπός, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου.

 

3. Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (06-05-2023), σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα, στο περιστατικό ενεπλάκησαν ημεδαπή οδηγός δίκυκλου μοτοποδηλάτου και ημεδαπός που σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας εξήλθε από σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Κατά το χρόνο του περιστατικού τραυματίστηκε η οδηγός του δικύκλου, ενώ ο ημεδαπός εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προβεί σε προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες.

Το συγκεκριμένο άτομο εντοπίστηκε και συνελήφθη την ίδια ημέρα και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενήργησε το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλ

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button