ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Η σπουδαία “δωρεά” του Γ. Κωνσταντέλη και το “σκεπτικό” του Δωρητή !

Μια δωρεά, που ξεφεύγει  από τις συνηθισμένες  και είναι ιδιαιτέρα στοχευόμενη είναι αυτή του  Γιώργου  Κωνσταντέλη  –

Παραθέτουμε το  δελτιο τυπου της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης,  αλλά  και  ένα σύντομο άρθρο  ΤΟΥ ίδιου του Δωρητή,   ο οποίος εξηγεί το σκεπτικό  της κάθε δωρεάς !   

88 Στρατιωτική Διοίκηση ΛΗΜΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24 Αυγ 2022

Σας γνωρίζουμε ότι, την 24 Αυγ 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:15 π.μ., πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο ««ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΤΣΙΜΟΥΡΗ ΚΟΜΝΗΝΟΥ»  τελετή εγκαινίων του Γυμναστηρίου της 88 ΣΔΙ, παρουσία του Δκτή του Σχηματισμού, Ταξχου Κωνσταντίνου Τακόπουλου, καθώς και του Λημνιού επιχειρηματία και δωρητή κ. Γεώργιου Κωνσταντέλλη.

Συνημμένα σας υποβάλλουμε φωτογραφικό υλικό.

                                                               -Ο-   Εκπρόσωπος Τύπου 88 ΣΔΙ

                                                            Θωμάς Θανάτσης

                                                            Επίλαρχος

Γιώργος Κωνσταντέλλης :

«Με αφορμή την πρόσφατη προσωπική δωρεά μου που αφορούσε την δημιουργία σύγχρονου γυμναστηρίου στο στρατόπεδο 88 ΣΔΙ της Λήμνου, παίρνω την ευκαιρία να πω δύο λόγια για την φιλοσοφία μου, όχι αποζητώντας την δημοσιότητα, αλλά στην προσπάθεια να πεισθούν και άλλοι που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν.

Για μένα, μια δωρεά είναι απόρροια καρδιάς και συναισθήματος. Στόχος είναι η προσφορά χωρίς ανταλλάγματα. Η αγάπη μου για την Λήμνο δεν έχει όρια. Θα σας εκμυστηρευτώ πως δεν είμαι τοπικιστής, αντίθετα, αγαπώ κάθε τι Λημνιό, όπου κι αν βρίσκεται στο νησί. Για τον λόγο αυτό δεν στάθηκα μόνο στα Καμίνια, απ’ όπου κατάγομαι, κατασκευάζοντας το οστεοφυλάκιο, αλλά συνεισφέρω στην αγιογράφηση της εκκλησίας στον Άγιο Δημήτριο, υποστηρίζω τον στρατό και εύχομαι σύντομα να είμαι σε θέση να βοηθήσω και στο πανεπιστήμιο. Όπως αντιλαμβάνεστε, δίνω ιδιαίτερη σημασία στους βασικούς πυλώνες που συντελούν τα μέγιστα στην συνεκτικότητά μας, στην ασφάλεια, αλλά και στην πρόοδό μας, ως Λημνιούς μα και ως Έλληνες. Ταυτόχρονα, θεωρώ πως όταν βοηθάς να γίνει καλύτερη η ζωή του στρατιωτικού ή του φοιτητή που ζει μόνιμα ή προσωρινά στο νησί, εκείνοι θα μοιραστούν τις θετικές εμπειρίες που αποκόμισαν από το νησί και επομένως θα αποτελέσουν σημαντικούς πρεσβευτές της Λήμνου. Όταν, μάλιστα οι πρεσβευτές αυτοί, κυρίως στρατιωτικοί, φοιτητές, ιερείς δεν κατάγονται από την Λήμνο, η άποψή τους εκλαμβάνεται ως απολύτως αντικειμενική και γι’ αυτό βαρύνουσας σημασίας.»

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button