Λήμνος

35 € επιστροφη απο το Μεταφορικο Ισοδυναμο!

35 € επιστροφη απο το Μεταφορικο Ισοδυναμο!

Τώρα έχω κάτι παραπάνω να πω για το Μεταφορικό Ισοδύναμο!

Και μπορώ να πω ότι είναι άδικο  που  δεν βρήκε,  το μέτρο αυτό της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ,  την πρέπουσα  αναγνώριση και ας ήταν  αίτημα (ανεκπλήρωτο) πολλών ετών.   

Το Μεταφορικό Ισοδύναμο ισχύει εδώ και ένα χρόνο   για τα πλοία και  από τον Ιούνιο και για τα αεροπορικά εισιτήρια.  Επειδή το μήνα  αυτόν πήγα και γύρισα αεροπορικώς Αθήνα,  όταν  έκοψα τα εισιτήρια δήλωσα τον ΜΑΝ (Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη),  ο οποίος  υπάρχει στο TAXIS,  και  περίμενα να δω τι επιστροφή θα έχω από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Σήμερα πήρα το έξης τραπεζικό Μήνυμα:  05 Ιουλ 2019 14:50:28: Ο λογαριασμός σας **71  πιστώθηκε  με 34,63 EUR με αιτιολογία  POI METAFORIKO ISODYNAMO AKATA. (το ΑΚΑΤΑ, μάλλον σημαίνει ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ !)

35 € επιστροφή!

 Άρα το Μεταφορικό Ισοδύναμο,  που ισχύει σε πλοία και αεροπλάνα δεν είναι κάτι ασήμαντο όπως θέλουν κάποιοι, για λόγους αντιπολιτευτικούς νομίζω, να το παρουσιάζουν…  Πολύ περισσότερο αφού ισχύει και για τη μεταφορά προϊόντων και αν δεν υπάρξει Κυβερνητική αλλαγή απο  τις επερχόμενες εκλογές είναι αποφασισμένο και θα  ισχύσει από το νέο έτος και για τα Καύσιμα. Σήμερα εφαρμόζεται πιλοτικά για τα καύσιμα  σε αρκετά μικρά  νησιά και η μείωση της Βενζίνης είναι γύρω στα 0,20 € το λίτρο!

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button