Απόψεις

Το Αξίζει ! Αγοραστός Λαβδαράς: Μέγας Ευεργέτης του Νοσοκομείου και μια Πτέρυγα στο όνομα του (διαβάστε την Απόφαση)

Ο Αγοραστός Λαβδαράς, Ατσικιώτης μετανάστης στην Αυστραλία,  με την προσφορά  των 400.000 € (Τετρακόσιες Χιλιάδες € ) προς το Νοσοκομείο Λήμνου , για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού που  λείπει… αλλά και  άλλες προηγούμενες δωρεές, όπως η αγορά ηλεκτρικών συσκευών για την Ψυχιατρική Κλινική, η αποστολή από την Αυστραλία κλινοσκεπασμάτων και η διαρκής  “έννοια” του για το Νοσοκομείο Λήμνου τον έχουν καταστήσει έναν από τους μεγαλύτερους δωρητές διαχρονικά.

Η  Απόφαση του Δ. Σ. του Νοσοκομείου,  όπως αναγράφεται στο έγγραφο που παραθέτουμε,   να τον Ανακηρύξει “Μέγα Ευεργέτη”  και  να  ονομάσει το ισόγειο του κτιρίου,  όπου στεγάζεται η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού,  σε ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ  ΛΑΒΔΑΡΑ  είναι όχι απλά  σωστή αλλά επιβεβλημένη  και μπράβο για την απόφαση  αυτή !

Ο Αγοραστός έχει και άλλες Δωρεές προς  το χωριό του,  την Ατσικη,  και το γειτονικό Καρπάσι !

Είναι Πολλά !  Ο Αγοραστός το Καλοκαίρι του 2022 ανακηρύχτηκε  “Επίτιμο Μέλος” του Ναυτικού  Ομίλου Λήμνου για Δωρεά 10.000 €

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button