Απόψεις

84χρονη το νέο Κρούσμα. Η Λημνος μπαίνει σε κρίσιμη περίοδο.

Ακομη ένα Κρούσμα, αυτό απογευματινό,  10/11/20 ,  έγινε γνωστό !  84χρονη βρέθηκε θετική στον Κορονοϊο  σε τεστ που έγινε στο Νοσοκομείο…

Αναρωτιόμαστε αν αυτό το Κρούσμα θα ανακοινωθεί από το Νοσοκομείο με ένα Δελτίο Τύπου  ή θα φύγει για τον  Χαρδαλιά (ΕΟΔΥ)  και από εκεί να  έχουμε, αν την έχουμε , την πληροφορία…

Απο στόμα σε στόμα ξέρουμε για άλλα δυο κρούσματα στην Ανατολική Λήμνο και  ένα τρίτο,  πρωινό,  που ευτυχώς για αυτό υπάρχει η Ανακοίνωση του Δήμου, αφού  πρόκειται για υπάλληλο  του.

Ένα άλλο που ακούσαμε σε ηλικία στον αντίποδα της 84χρονης,  είναι φήμη…  Αλλά αφού δεν υπάρχει ένα κέντρο στη Λήμνο,  στο  οποίο  να απευθυνόμαστε, οι Φήμες θα παίζουν  το ρόλο τους.

Χθες και σήμερα είχαμε σειρα κρουσμάτων με μεγάλη διασπορά σε διάφορα σημεία του Νησιου και αυτο  ειναι επικίνδυνο.  Οταν βγούνε,  μάλλον αύριο,  τα τεστ των Ιχνηλατήσεων των, ήδη,  διαπιστωμένων κρουσμάτων θα φανεί σε πιο επίπεδο βρίσκεται η Λημνος.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button