2025
Απόψεις

Ευχαριστήριο στον εξαίρετο Ιατρό του Νοσοκομειου Λημνου πνευμονολόγο, κ.Τσαντίλα.

Καλησπέρα σας
Θα θέλαμε να δημοσιευτεί η παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή για την περίοδο της νοσηλείας του πατέρα μου στο νοσοκομείο της Λήμνου.
Σας ευχαριστώ

Με βαθιά συγκίνηση και ειλικρινή ευγνωμοσύνη, έχουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς την Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, και ιδιαίτερα προς τον εξαίρετο ιατρό πνευμονολόγο, κ.Τσαντίλα.

Σε μια περίοδο δύσκολη και απαιτητική, βρήκαμε στο πρόσωπο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όχι μόνο επιστημονική επάρκεια, αλλά και ανθρωπιά, ενσυναίσθηση και αφοσίωση. Η φροντίδα που προσφέρατε δεν περιορίστηκε στη θεραπεία, αλλά αγκάλιασε τον ασθενή και την οικογένειά μας με κατανόηση και σεβασμό.
Ιδιαίτερα στον κύριο Τσαντίλα, οφείλουμε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ. Η επιστημονική του κατάρτιση, η ψυχραιμία του, η προσοχή στη λεπτομέρεια και πάνω απ’ όλα η ανθρώπινη προσέγγιση, μας έδωσαν δύναμη και ελπίδα. Δεν είναι δεδομένο να συναντά κανείς γιατρούς που συνδυάζουν τόσο αρμονικά την επιστήμη με την καρδιά.
Η Λήμνος μπορεί να είναι ένα νησί, αλλά χάρη σε εσάς, δεν νιώσαμε ποτέ απομονωμένοι. Νιώσαμε ασφαλείς, φροντισμένοι και σε καλά χέρια.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα.
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Οικογένεια Μακρή
LimnosNea.gr  –  Φωτογραφία: Νοσοκομειου Λημνου , Παλιό  και Νεο !
Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button