Απόψεις

Α. Αντωνέλλη , Αντιπεριφερειάρχης, Εκπληκτική Δήλωσή για τον Κ. Μουτζούρη: Έεεεεε Μτζούρ είμαι υπερήφανη που σε γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί Σου!!

                   Μυτιλήνη, 02/08/2023

ΠΡΟΣ: ΜΜΕ Π.Β.Α

ΘΕΜΑ: «Δήλωση Αναστασίας Αντωνέλλη – Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Πολιτισμού Π.Β.Α»

 ΔΕΚΑ ΚΑΛΟΙ λόγοι πραγματικοί- ιδεολογικοί, ΕΝΑΣ απόλυτα προσωπικός και ένας “ΚΑΚΟΣ” ΛΟΓΟΣ, για τους οποίους θα είμαι υποψήφια ξανά με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη:

ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ: 1) Υλοποιήθηκαν απ το 2019 μέχρι σήμερα έργα, αναθέσεις και πληρωμές προϋπολογισμού 300.000.000 ευρώ. 2) από τη 12η θέση απορρόφησης ευρωπαϊκών κονδυλίων του 2019 έχουμε ανέβει στην πέμπτη το 2023. 3)Παραλάβαμε το 2019 έναν τακτικό προϋπολογισμός 52 εκατομμυρίων ευρώ και με διεκδίκηση περιορισμό της σπατάλης και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα τον φτάσαμε στα 77 εκατομμύρια ευρώ το 2023. 4) Επενδύσαμε 4.500.000 ευρώ στον πολιτισμό αθλητισμό και τουρισμό. 5) Είμαστε στην πρώτη θέση πανελλαδικά στην αναλογία διάθεσης κονδυλίων /κατοίκων στην οικονομική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με 45.000.000 ευρώ στην περίοδο του covid. ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ: 1) Απέδειξε ότι είναι Αυτοδιοικητικός και Ανεξάρτητος. 2) Απέδειξε ότι είναι Μαχητικός και Αποτελεσματικός. 3)Απέδειξε ότι είναι Δημοκρατικός και Συνεργατικός. 4) Απέδειξε ότι αν και έφτασε στον βαθμό του Πρύτανη παρέμεινε Λαϊκός, Ταπεινός και Ανθρώπινος.

ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ που λέει όμως χίλια πράγματα για την ποιότητα του Ανθρώπου Μουτζούρη: για να του “προσφέρουν” την πλειοψηφία που δεν είχε-λόγω απλής αναλογικής-, ζητούσαν την “κεφαλήν μου επί πίνακι “….Και εκείνος με δημόσια δήλωση του είπε: “καλύτερα να φύγω εγώ παρά η Αντωνέλλη”!!!!

ΕΝΑΣ “ΚΑΚΟΣ” Λόγος: όταν τον απείλησε τηλεφωνικά ο κύριος Γεραπετρίτης ότι αν δεν εγκαταλείψει το πεδίο τότε που τα ΜΑΤ ήρθαν να μας “συμμορφώσουν”….”ο Μητσοτάκης θα σε…μπίπ!”, έκανε την γνωστή κίνηση! -(μέχρι σήμερα ουδέποτε ανέφερε την συνομιλία αυτή, έστω για να δικαιολογηθεί όταν όλοι τον κατηγορούσαν για απρέπεια!! Την φανερώνω εγώ σήμερα λοιπόν!)

Έεεεεε Μτζούρ είμαι υπερήφανη που σε γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί Σου!! Πάμε Γερά, Πάμε Δυνατά, ο κόσμος ΞΕΡΕΙ!!

 

 

 

 

H αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης

Οικονομικών και Πολιτισμού

 

 

Αναστασία Αντωνέλλη

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button