Λήμνος

Αέλιος Οινος – ενα γλυκο κρασι της Λημνου με παγκοσμια αναγνωριση !!!

Αέλιος Οινος - ενα γλυκο κρασι της Λημνου με παγκοσμια αναγνωριση !!!

Θέμα: Χάλκινο Μετάλλιο για τον Αέλιο Οίνο των LimnosWinesστον διεθνή διαγωνισμό Alliances du Monde®- International Wine & Barrel Competition!

Μία ακόμα διεθνής διάκριση για τα Limnos Wines, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κρασί του Συνεταιρισμού βραβεύτηκε ως εξαιρετικό σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς οίνου παγκοσμίως.

Μετά τον Λιαστό το 2017, ο γλυκός παλαιωμένος Αέλιος Οίνος διακρίθηκε με βαθμολογία χάλκινου μεταλλίου, αποσπώντας υψηλή βαθμολογία στο Διαγωνισμό Alliances du Monde®- International Wine & Barrel Competition 2018. Το πληθωρικό και μεστό Vin de Liquer με τον ισχυρό χαρακτήρα αναγνωρίστηκε ως ένας εκλεκτός επιδόρπιος οίνος, αποτέλεσμα της παλαίωσης του αρωματικού Μοσχάτου σε δρύινα βαρέλια.

Στο διαγωνισμό, ο οποίος διοργανώνεται από τον οργανισμό Forum Oenologie και πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Οκτωβρίου του 2018 στο Noirlac Abbey της Γαλλίας, συμμετείχαν 115 ετικέτες οίνου από 16 χώρες, κάνοντας αυτόν τον ανταγωνισμό ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον κόσμο για τα παλαιωμένα σε δρύινα βαρέλια κρασιά. Κατά τη διάρκεια των 2 ημερών οι 115 ετικέτες αξιολογήθηκαν από κριτές από όλον τον κόσμο, ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα ποιότητας και τις βέλτιστες συνθήκες γευσιγνωσίας, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες διαγωνισμών οίνου.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button