Λήμνος

Αυτη η εικονα της Αγορας δεν μας αξιζει…

Αυτη η εικονα της Αγορας δεν μας αξιζει...

Το πιο κάτω κείμενο είναι από ανάρτηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, Μάκη Ψάρρα, ο οποίος εκφράζει ένα δικαιολογημένο παράπονο,  που δεν είναι καθόλου συμφεροντολογικό και συντεχνιακό.  

 Η Λήμνος έχει την ανάγκη μιας  εύρωστης Τοπικής Οικονομίας,  που θα δίνει  ευκαιρίες και θέσεις εργασίας και η εξαγωγή χρημάτων, που φεύγουν αντι να κυκλοφορούν στο Νησί είναι μια πολύ σημαντική αιτία δυσπραγίας. Επομένως το θέμα δεν είναι μόνο των Συλλόγων που ζητάνε  τη βοήθεια των τοπικών επιχειρήσεων αλλά  όλων μας… 

Δηλαδή το άτομο που αγοράζει με το ιντέρνετ,   και ας πούμε ότι γλυτώνει κάποια χρήματα,  αν μετά παραμένει άνεργος γιατι στη Λήμνο δεν θα υπάρχουν ευκαιρίες,   τελικά κερδίζει ή χάνει;    Η. Κ.

Η ανάρτηση του Μ. Ψάρρα:

Ενα απίστευτο ποσό αυτές τις ημέρες προσφέρετε από τις επιχειρήσεις του νησιού μας σε ημερολόγια , χοροεσπερίδες , εορταστικές διαφημίσεις κλπ.

Λογικό είναι οι σύλλογοι , οι ομάδες , τα μέσα να στρέφονται προς τις επιχειρήσεις για να ενισχυθούν οικονομικά . Μια σκέψη μόνο , αλλά και ένα παράπονο . Πόσοι από αυτούς που ζητούν τη στήριξη σε τέτοιες ημέρες , στηρίζουν την τοπική αγορά ? (υπάρχουν βεβαια και μικρές εξαιρέσεις )

Μήπως με πρώτη ευκαιρία στρέφονται σε διαδικτυακές αγορές ? Ναι αλλά δεν είδα κανένα να έχει χορηγό επιχείρηση από το ιντερνετ ? Μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας ….

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button