Ανακοινώσεις

Αυτο ειναι το σωστό! Εκπαιδευτική επίσκεψη του Δ.ΙΕΚ Λημνου στην Πυροσβεστική

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ   του Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ  στην ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΗΜΝΟ

Διδακτική επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου πραγματοποίησε την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 το τμήμα “Τεχνικών μηχανικών θερμικών εγκαταστάσεων & μηχανικών τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου” του δημόσιου ΙEK Λήμνου με την Διευθύντρια του ΙΕΚ κα. Λυγδά Ιουλία και την εκπαιδεύτρια κα. Τόκη Χριστίνα να συνοδεύουν το τμήμα, στο πλαίσιο του μαθήματος “Πυροσβεστικά συστήματα” Δ’ εξαμήνου.

Οι καταρτιζόμενοι, μέσα από την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε από τον αξιωματικό Ανθυποπυραγό κ. Απόστολο Τούφο, είχαν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με θέματα, που αφορούν την πυρασφάλεια και πυροπροστασία καθώς και σχετικών τεχνικών εφαρμογών.

_autotone

Ακολούθησε συζήτηση με τους σπουδαστές και απαντήθηκαν οι υποβληθείσες ερωτήσεις.

Ήταν μια εκπαιδευτική επίσκεψη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συνεισφορά στις γνώσεις και εμπειρίες των σπουδαστών μας και την επαγγελματική τους κατάρτιση.

Ευχαριστούμε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου, τον Διοικητή Αντιπύραρχο κ. Μπιμπούδη Παναγιώτη και το Προσωπικό για την συνεργασία και τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία στους χώρους εργασίας τους!

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Ανθυποπυραγό κ.Τούφο για την εξαιρετική παρουσίασή του, καθώς και τους συναδέλφους του πυροσβέστες για τις γνώσεις που μας μετέδωσαν με τρόπο κατανοητό και παραστατικό!

 

Η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου

Ιουλία Λυγδά

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button