Περιοδικό

Αυτοκίνητο για τις ανάγκες “Βοήθεια στο Σπίτι” – Ευχαριστήριο Δημάρχου ! !

Μύρινα,30 Μαρτίου 2020

Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήριο

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, καθώς και την Toyota Ελλάς που μέσω του αντιπροσώπου της κ. Ιωάννη Μπλιά ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Δήμου Λήμνου για τη διάθεση οχήματος, το οποίο θα εξυπηρετήσει τις έκτακτες ανάγκες της δομής «Βοήθεια στο σπίτι» κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο των περιοριστικών μέτρων.

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε επίσης: «Στις ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες που βιώνει αυτή τη χρονική στιγμή η χώρα μας, κάθε είδους προσφορά καθίσταται πολύτιμη και σημαντική».

Σημειώνεται ότι η εν λόγω δομή έχει επιφορτιστεί με πολύ σημαντικό έργο ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, καθώς εξυπηρετεί συμπολίτες μας οι οποίοι αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν, ανθρώπους  τρίτης ηλικίας ή όσους ανήκουν σε άλλες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και δεν μπορούν να μετακινηθούν ή να εξυπηρετηθούν από τους οικείους τους.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button