ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Αγαπάνε το βιβλίο στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου και το έδειξαν !

Η Ομάδα Φιλαναγνωσίας του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου στο Σαχτούρειο

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα σήμερα Παρασκευή, 24 Φλεβάρη, στο Σαχρούρειο κτήριο μαθήτριες από το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου. Συγκεκριμένα δεκαοχτώ μαθήτριες του Γυμνασίου, που αποτελούν την ομάδα Φιλαναγνωσίας του σχολείου, με την καθηγήτριά τους κα Πορφύρη Μάλαμα επισκέφτηκαν την Αίθουσα Μαρίας Λαμπαδαρίδου Πόθου καθώς και την Αίθουσα των Μεγάλων Ευεργετών Λήμνου. Οι μαθήτριες ξεναγήθηκαν στις αίθουσες και γνώρισαν τα «πνευματικά» τιμαλφή της σπουδαίας Λημνιάς συγγραφέα, τις  «πνευματικές περιουσίες» που δώρισε η συγγραφέας στον Δήμο Λήμνου.

Οι μαθήτριες έδειξαν εξαιρετικό ενδιαφέρον για τις πληροφορίες που άκουσαν και για τις δύο αίθουσες αλλά και για το Σαχτούρειο κτήριο όπου φιλοξενούνται. Επίσης θαύμασαν τον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (ξεκίνησε με την δωρεά 700 βιβλίων της κας Λαμπαδαρίδου στον Δήμο) και χάρηκαν όταν έμαθαν πως στον χώρο αυτόν γίνονται οι συναντήσεις της Λέσχης Φιλαναγνωσίας Λήμνου!

Ήταν δεκαοχτώ μαθήτριες της ομάδας Φιλαναγνωσίας του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου που με μεγάλη προσοχή, ενδιαφέρον και σεβασμό παρακολούθησαν και κινήθηκαν στους χώρους και στις οποίες αξίζουν συγχαρητήρια! Μπράβο σας παιδιά!

Ελπίζω να ήταν μια εποικοδομητική εμπειρία η σημερινή σας επίσκεψη στον χώρο του Σαχτούρειου και αφορμή για άλλες παρόμοιες εμπειρίες!

Δέσποινα Παπαδοπούλου 24 Φλεβάρη 2023

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button