Ανακοινώσεις

Αγώνες Στίβου Κ14 στο Στάδιο ! Μην τους χάσετε !

Προς:  ΣΕΓΑΣ (Γραφείο Ανάπτυξης)

Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου

Μ.Μ.Ε.

Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

Σ.Κ.Κ.Α. Λέσβου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2ος Διασυλλογικός Αγώνας Κ14 (Αγοριών-Κοριτσιών) Ατομικών Αγωνισμάτων

Ομίλου Σωματείων Λήμνου

 

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου με την υποστήριξη του Οργανισμού Εκπαίδευσης Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Λήμνου, τον οποίο και ευχαριστούμε,  θα διεξαχθεί ο 2ος Διασυλλογικός Αγώνας ατομικών αγωνισμάτων Κ14 (Αγοριών-Κοριτσιών)  Φθινοπωρινής περιόδου για τον όμιλο σωματείων της Λήμνου  το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021  το πρωί ,   στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας.

Οι αθλητές-τριες ηλικίας Κ14 ετών γεννηθέντες τα έτη 2008-2009 , έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ένα ατομικό αγώνισμα και μία σκυταλοδρομία 4X60μ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους όρους  που αναφέρονται στην  υπ’ αρ. πρωτ.126/8.06.2021 προκήρυξη των αγώνων  αλλά και σύμφωνα με το επικαιροποιημένο την 4-10-2021 υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων ανοικτού στίβου του ΣΕΓΑΣ όπως έχουν ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

 

Γενικές οδηγίες:

-Οι αθλητές και αθλήτριες Κ14 συμμετέχουν με self – test, που θα επιδεικνύουν στη Γραμματεία μαζί με τα υπόλοιπα απαραίτητα δικαιολογητικά  (Κάρτα Υγείας και Δελτίο Αθλητή).

-Κατά την είσοδο των σωματείων  στο στάδιο, ο υπεύθυνος προπονητής – συνοδός  να έχει συμπληρωμένη την ομαδική κατάσταση εισόδου για να είναι πιο εύκολος και γρήγορος ο έλεγχος.

– ΄Οσον αφορά το φίλαθλο κοινό κλπ ενδιαφερόμενους,   τους αγώνες μπορούν να τους παρακολουθήσουν μόνο οι:

-Εμβολιασμένοι

-Νοσήσαντες

-Μοριακός έλεγχος 72 ώρες

-Rapid Test 48 ώρες

Επιδεικνύοντας τα παραπάνω δικαιολογητικά  κατά την είσοδό τους στο στάδιο.

Στους τρείς πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων,   θα δοθούν διπλώματα & μετάλλια αλλά και βεβαίωση συμμετοχής σε όλα τα παιδιά , προπονητές, κριτές,  οι οποίοι θα τα παραλαμβάνουν σε ειδικό χώρο που θα δημιουργηθεί  στο στάδιο για τον σκοπό αυτό, λόγω του covid/19.

Για το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου  

Συνημμένα : Ωρολόγιο πρόγραμμα αγώνων

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button