Επίκαιρα

“Αγωνιστήκαμε και τα καταφέραμε”! “θα σταθούμε όρθιοι,δυνατοί” !!!

Θετική εξέλιξη για τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου Porto Myrina Palace.
Λύση δόθηκε στο πολύμηνο αιτημα των εργαζομένων το οποιο δεν λειτούργησε τις τελευταίες δύο σεζόν της τουριστικής περιόδου.
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ
Πιαστήκαμε χέρι χέρι και δόθηκε λύση για τους εργαζόμενους του Porto Myrina Palace.
Ενημερώνουμε,λοιπόν,τους συναδέλφους του τουριστικού κλάδου,οτι μετά απο παρέμβαση και προσπάθεια του Σωματείου μας,καταφέραμε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου.
Αυτή η θετική εκβαση μπορεί να φαντάζει απίστευτη και ακατόρθωτη για κάποιους ,ηταν ομως η απόρροια των ενεργειών,των δράσεων και της επιμονής του Σωματείου μας
Γ ι αυτό καλούμε ολους τους συναδέλφους και εργαζόμενους να μην ψάχνουν λύσεις πέρα απο τους αγώνες μαζικής συμμετοχής.
Ο μόνος δρόμος για να κερδίσουμε και να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματα μας ,ειναι η ενότητα και η συσπείρωση γύρω απο το Σωματείο μας.
Ετσι θα κρατήσουμε την αξιοπρέπεια και την ποιότητα ζωής μας
Το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Σωματείου μας Διαμαντή Φαρμάκη που διατηρεί την ιδιότητα του εργαζόμενου στο Porto Myrina Palace,γιατί ασχολήθηκε με επιμονή και υπομονή διοχετεύοντας ολο τον προσωπικό του χρόνο για την διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών των συναδέλφων.
Θυμηθείτε ,με την συμμετοχή τη δική σας θα σταθούμε ορθιοι,δυνατοί και επικεντρωμένοι στην επίλυση των προβλημάτων μας.
LimnosNea.gr: Φωτογραφία Αρχείου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button