Αισιόδοξο μήνυμα από το ΤΕΤΔ Λημνου, του Πανεπιστήμιου Αιγαίου – Άντε μπράβο !!!

LimnosNea.gr – ΛΗΜΝΟΣ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ : Το δελτίο τύπου απο το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων Διατροφής (ΤΕΤΔ) Λημνου του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, με τον ενθουσιασμό που παρουσιάζεται το θέμα , είναι και για μας, την κοινωνία της Λήμνου, που ανησυχεί για το μέλλον του Τμήματος, ένα αισιόδοξο μήνυμα που μπορεί να αλλάξει την αρνητική πορεία που παρατηρείται. Αν γίνει σωστή επικοινωνιακή, και όχι μόνο, διαχείριση.
Η φωτογραφία ειναι Αρχείου απο τα πρώτα Εργαστήρια του Τμήματος.
Δελτίο Τύπου
Σας κοινοποιείτε για δημοσίευση με οιονδήποτε μέσο, βράβευση Διπλωματικής Εργασίας του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στο πλαίσιο λειτουργίας του πρώτου Μεταπτυχιακού του Προγράμματος με τίτλο :«Διατροφή Ευζωία και Δημόσια Υγεία», με Διευθυντή του ΠΜΣ τον Αναπληρωτή Καθηγητή κο Κωνσταντίνο Γιαγκίνη.
Πρόκειται για πολύ θετικές εξελίξεις του μεταπτυχιακού μας στην Λήμνο και τις πολύ αισιόδοξες μελλοντικές προοπτικές που δημιουργούνται για το νησί μας και το πανεπιστημιακό τμήμα του.
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.
Με εκτίμηση
Παλατιανού Αικατερίνη