ΕπιλεγμέναΛήμνος

Ακόμη 2 μέλη για το Δ.Σ. του Παλλημνιακού Ταμείου

Ο  Καραμπουρνιώτης  Γιαννης, Πρόεδρος  στον Άγιο Δημήτριο   και  ο  Γρατσιώνης Δημ. Πρόεδρος Μουδρου,  θα  είναι για την επόμενη 4ετια τα εκλεγμένα μέλη  στο  9μελες Δ. Σ.  του Παλλημνιακού Ταμείου

Αναπληρωματικοί:  Μελέτης Αντώνης,  Πρόεδρος Καλλιόπης και Κάβουρας  Πρόεδρος  Βάρους

Να αναφέρουμε ότι οι παραπάνω  ήταν και οι  μοναδικού  Υποψήφιοι.

Η διαδικασία της εκλογής είχε τα προβλήματα της αφού και σ΄αυτή τη δεύτερη Συνέλευση των Προέδρων και  μελών  των Κοινοτικών Συμβουλίων,  όπως και στην πρώτη,  δεν υπήρξε η απαρτία  του 50% . Την πρώτη φορά, τη Δευτέρα 16/12  η εκλογή  αναβλήθηκε. Σήμερα 20/12 με κάποια τηλεφωνήματα  οι παρόντες 46 έγιναν 51 και έτσι με αυτή την απαρτία έγιναν  οι εκλογές .

Τη Συνέλευση διηύθυνε ο Πρόεδρος  του  Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγ. Χριστοφιδέλλης, παρουσία και του Αντιδημάρχου Γιάννη Ποντίκα .

Ήταν πολύ σημαντική, επιβεβλημένη θα έλεγα,  η ενημέρωση που έγινε από τον σημερινό  και για τα 4 τελευταία χρόνια  Πρόεδρο του Παλλημνιακού Ταμείου Χρήστο Κακαρνιά,   ο οποίος με πολύ πειστικό τρόπο  και με τεχνικές λεπτομέρειες αναφέρθηκε  στην μέχρι σήμερα πορεία και στις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται με τη νέα δομή του Παλλημνιακού Ταμείου.

(Στη Φωτογραφία οι Κοινοτικοί Ψηφίζουν… )

Επίσης  μια διόρθωσ:  σε πρωινή μας ανάρτηση  απο λάθος γράφτηκε ότι  οι Εκτάσεις του Κτήματος του Παλλημνιακού Ταμείου είναι 6.000 στρέμματα ενώ το σωστό είναι 2.500 .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button