ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Άλλα 3 κρούσματα από τα Rapid Test, σήμερα 4/3/21

Σημερινές 4/3/21 πληροφορίες δείχνουν ότι άλλα 3 Κρούσματα, τουλάχιστον, έχουν διαπιστωθεί στη Λήμνο.

Γονείς ειδοποιήθηκαν, χθες βράδυ, ότι καθηγήτρια της τάξης των παιδιών τους,  βγήκε θετική σε rapid test.  που έκανε η ίδια με δική της Πρωτοβουλία.

Άλλα 2 θετικά Κρούσματα βγήκαν στα Τεστ που έκανε η μονάδα του ΕΟΔΥ,  ΚΟΜΥ , στα προγραμματισμένα , σήμερα 4/3/21,  Rapid Tests στα Λύχνα.

Απο κατοίκους των Λύχνων  διευκρινίζεται ότι τα Κρούσματα είναι σε  άτομα που διαμένουν στον οικισμό της Αεροπορίας,  στην Ανεμόεσσα.

Δεν είμαστε μακριά απο αυτό που έγινε τον Νοέμβριο με τα περίπου 30 κρούσματα εκείνον  το Μήνα, αφού ακομη βρισκόμαστε  στις πρώτες μέρες του Μαρτη.

Τα Rapid tests, που παλιότερα, επισήμως απ εξω – απ εξω, τα απαξίωναν και έκαναν πολύ μικρό αριθμό, αποδεικνύονται πολύτιμα για τον γρήγορο εντοπισμό κρουσμάτων και την απομόνωση τους για να μην υπάρξει διασπορά. Είναι σημαντικό ότι στα τεστ αυτά προσέρχονται αρκετά άτομα και προφανώς κάποιοι  υποψιασμένοι…

Η φωτογραφία ειναι από πρόσφατα rapid tests,  με μεγάλη προσέλευση,   στην Πλατεία Υψιπύλης  .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button