Λήμνος

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ !

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ !

Θα είναι βεβαίως υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές η σημερινή Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας Μαντώ Γαροφαλλίδου Παπούλκα αλλά όχι στο Συνδυασμό του  Υποψήφιου Δημάρχου Βαγγ. Γιαρμαδουρου, όπως είχε διαφανεί από τις μέχρι τώρα κινήσεις της.

Όπως ανέφερε για πρώτη φορά σήμερα (11/1/19)  σε συνέντευξη της στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  θα είναι επικεφαλής Συνδυασμού για τη Δημοτική Κοινότητα Μύρινας.

Οι Αλλαγές που επιφέρει το νέο εκλογικό σύστημα με το όνομα ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ δίνοντας μια αυτόδιοικητική  και οικονομική ανεξαρτησία από τη Δημοτική Αρχή είναι τα στοιχεία εκείνα που την οδήγησαν να επιμένει  στον ίδιο χώρο που και τώρα υπηρετεί.

 Η κ. Γαροφαλλίδου Παπούλκα μίλησε με επιμονή για τη τρέχουσα θητεία της στη Δημοτικη Κοινότητα Μύρινας  και τις αρνητικές εμπειρίες της  από αυτή,   καθώς ήταν χωρίς διακριτούς ρόλους και  σε απόλυτη εξάρτηση από τη Δημοτική Αρχή. Με αυτά τα δεδομένα  κατηγόρησε με επίμονη και έμφαση το Δήμαρχο Δ. Μαρινάκη, με του οποίου το Ψηφοδέλτιο εκλέχτηκε,  για έλλειψη διάθεσης συνεργασίας.

Με τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, το νέο Αυτοδιοκητικό  Νόμο της Κυβέρνησης που καθιερώνει την Απλή Αναλογική και  απεγκλωβίζει τις Κοινότητες απο τον κεντρικό Δήμο θεωρεί η κ.  Γαροφαλλίδου Παπούλκα ότι μπορεί να προσφέρει στον χώρο  και έτσι  παραμένει σε αυτόν  ως επικεφαλής Συνδυασμού. 

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΙΝΑΣ θα λειτουργεί με 7μελες Κοινοτικό Συμβούλιο και ο κάθε υποψήφιος Συνδυασμός θα μπορεί να έχει 9 υποψήφιους Συμβούλους  ενώ οι εκλογές θα γίνουν σε δυο  κάλπες, η μια για τό Δήμο και η άλλη γα την Κοινότητα.        

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button