ΕπιλεγμέναΛήμνος

Άλλο ένα Κρούσμα στη Λημνο. Ανακοίνωση ευθυνης από την Εταιρεία Ποριάζη.

Ένα κρούσμα ακομη στη Λήμνο. Αυτή τη φορά όχι σε κάποιο άτομο που δεν ζει στη Λήμνο αλλά την επισκέφτηκε… Το άτομο με το κρούσμα ζει και εργάζεται στη Λήμνο, όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι από τη γενική εικόνα της Λήμνου, η οποία είχε 3 ενεργά κρούσματα και έγιναν 4
Είναι σημαντικό επίσης ότι η Επιχείρηση στην οποία εργαζόταν το άτομο με το κρούσμα εξέδωσε μια κατατοπιστική και υπεύθυνη ανακοίνωση, την παρακάτω:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΙΑΖΗ
Λήμνος, 4/11/2020
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που μας διακατέχει σαν εταιρεία, θα θέλαμε να ενημερώσουμε συνεργάτες, πελάτες και όλους τους κατοίκους του νησιού πως για προληπτικούς λόγους η Διοίκηση της επιχείρηση μας αποφάσισε, παραγωγή και πρατήριο να παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας.
Παρόλο που η εταιρεία εξαρχής τηρούσε όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες και συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) για τις επιχειρήσεις, πληροφορηθήκαμε το βράδυ της Τρίτης 3/11 για κρούσμα σε υπάλληλό μας. Ωστόσο, θα θέλαμε να διασαφηνίσουμε πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος βρισκόταν ήδη σε άδεια για μία εβδομάδα, για προσωπικούς λόγους πριν ακόμα εκδηλωθεί η νόσος COVID-19 ενώ παράλληλα στο διάστημα αυτό δεν ήρθε σε επαφή με κανένα μέλος της επιχείρησης μας.
Προκειμένου να εξαλείψουμε κάθε πιθανότητα διάδοσης του ιού Covid-19 και διασφαλίζοντας την ασφάλεια υπαλλήλων και πελατών μας, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους φορείς όλο το προσωπικό και οι ιδιοκτήτες της, έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις προληπτικά. Η Διοίκηση θα καθορίσει το προγραμματισμό των επόμενων ενεργειών υπό την καθοδήγηση και τις συστάσεις των Αρμόδιων φορέων.
Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για την εξέλιξη της αντιμετώπισης αυτού του γεγονότος. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και μας συγχωρείτε για τυχόν αναστάτωση που προκλήθηκε.

Με εκτίμηση,
Οικογένεια Ποριάζη

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button