Ανακοινώσεις

ΑΝΕΛ – Σύμβαση έργου ενός (1) ατόμου !

Μύρινα 19.09.2022

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ΣΜΕ με ένα (1) άτομο Γεωπόνου (Π.Ε), στο πλαίσιο του CLLD / LEADER για το διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως την 20.11.2022

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε. (ΑΝΕΛ ΑΕ) – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν πρόταση προς σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.), με ένα (1) Γεωπόνο Π.Ε. Οι ενδιαφερόμενο θα πρέπει να διαθέτουν Πτυχίο Γεωπόνου Α.Ε.Ι. ή ισότιμης αναγνωρισμένης σχολής του εξωτερικού, Άδεια άσκησης επαγγέλματος σε ισχύ, γνώση χρήσης Η/Υ & καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας. Επιθυμητή είναι η εμπειρία στο σχεδιασμό, εκπόνηση και υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην αγροτική ανάπτυξη.

Προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 10η Οκτωβρίου 2022 στα γραφεία της εταιρείας, Ιερού Λόχου 23 στη Μύρινα Λήμνου ΤΚ 81400, τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το αναλυτικό τεύχος της προκήρυξης από την ιστοσελίδα της εταιρείας www.anel-sa.gr. Για πληροφορίες μπορούν να καλούν στο τηλ: 2254023849, υπεύθυνη κα Μοσχούδη Χριστίνα, κα Γκιούλου Εύη.

Δείτε την αναλυτική πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΑΝΕΛ www.anel-sa.gr

Για την Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Α.Ε. ΟΤΑ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. & της ΕΔΠ

Δημήτριος Μαρινάκης

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button