Λήμνος

ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΕΣ …

ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ...

Μια φορά ήταν αρκετή να αναφερθεί σε πρωινή εκπομπή του  ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  η ανάγκη   για βοήθεια μιας οικογένειας,  που τα “έφερνε” δύσκολα οικονομικά. Η  ακροάτρια που μας πηρε στο  τηλέφωνο  μας είπε ότι τα παιδιά διαβάζουν με το κερί επειδή το ρεύμα ήταν κομμένο.

Το  “διάβασμα με το κερί”  ήταν σίγουρα αυτό που συγκίνησε…

Μέσα σε ένα πρωινό συγκεντρώθηκε  το ποσό των 350 € και 200 δολαρίων…

Το ενδιαφέρον  όμως στην περίπτωση αυτή δεν  τόσο το ποσό όσο  η συμμετοχή. που δείχνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία…

Μέσα στο Καφενείο Ζαφείρη (ΑΙΓΑΙΟΝ)  5  θαμώνες από 10 €, νάτα τα πρώτα  50 €. ένας καταστηματάρχης ακόμη ένα 10ρικο, σύνολο  60.

Ενας ανώνυμος ήρθε στο  ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ και αυστηρά ανώνυμα έδωσε  50 €

Η  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ  μια από τις πιο παλιές στη Λήμνο φιλανθρωπικές οργανώσεις  πρόσθεσε αλλά 200 €.

Και το πολυ ιδιαίτερο:   Τα μικρά παιδιά  2 νηπιαγωγείων άνοιξαν με την δασκάλα  τους  τον κοινό Κουμπάρα τους (φωτογραφία)  και πρόσφεραν από 20 €

Και ενώ είχαμε κλείσει, λίγο μετά το μεσημέρι ανέβηκαν τα περίεργα  περιστροφικά σκαλιά του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  οι ομογενείς στην Αμερική Γιάννης και Ελένη (απο το Θάνος) Ψαρά  για να προσφέρουν και αυτοί  200 δολάρια.

— καλά που το μάθατε;;;

— μόλις μας το είπε ένας ταξιτζής.

Στην Ελλάδα,  και στη Λήμνο ακόμη πιο πολύ,  την ευαισθησία και την προσφορά δεν τα ψάχνεις με το κερί…  για να μη διαβάζουν τα παιδιά με το κερί !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button