ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Ανοίγουν τα Σχολεία για να επαναλάβουν τις περσινές επιτυχίες. Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωριου άρχισε κι όλας !

Οι πρώτες καλές ειδήσεις του Σεπτέμβρη συνοδεύουν το άνοιγμα  του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου

Σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου 2022, το σχολείο υποδέχεται τις μαθήτριες και τους μαθητές του για ένα νέο ξεκίνημα γνώσης και δημιουργίας. Η ατζέντα του Σεπτεμβρίου ξεκινάει με τη συμμετοχή του σχολείου μας στην Πανελλήνια Έκθεση Ζωγραφικής στην Άνδρο.

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής που οργανώθηκε από το έργο LIFE TERRACESCAPE και το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου τα έτη 2020-2021 με θέμα «Οι αναβαθμίδες καλλιέργειας στην Ελλάδα: παλιά, τώρα, για πάντα» το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου Λήμνου έλαβε μέρος με 7 συμμετοχές μαθητών και μαθητριών.

 

Από αυτές έχουν επιλεγεί 2 για να παρουσιαστούν σε έκθεση στην Καΐρειο Βιβλιοθήκη Άνδρου για τους φθινοπωρινούς μήνες του 2022, με έναρξη τον Σεπτέμβριο 2022. Συγκεκριμένα, έχουν επιλεγεί οι ζωγραφιές των παρακάτω μαθητριών μας:

Δημητροπούλου Μαρία Δήμητρα (Α’ τάξη) Καραγκούνη Φανή (Α’ τάξη).

Καλή αρχή σε όλους και να έχουμε μια ακόμη δημιουργική χρονιά !

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου

LimnosNea.gr : Οι Ζωγραφιές,  που μοιάζουν με λαϊκό κέντημά,  των πιο πάνω αναφερομένων παιδιών  θα αναρτηθούν σε λίγο. Η Φωτογραφία ειναι Αρχείου.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button