ΕπιλεγμέναΛήμνος

 Ανώτατη Τιμητική Βράβευση !

Δελτίο Τύπου της Εταιρείας ΧΡΥΣΑΦΗ:

 ΑΝΩΤΑΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ  ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Β.Ε.)

Με το ανώτατο τιμητικό βραβείο της «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ» βραβεύθηκε η εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε., στα πλαίσια των βραβείων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 2019, από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΒE) σε ειδική εκδήλωση την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια του εν λόγω θεσμού βραβεύονται, ύστερα από ειδική επιστημονική πανελλαδική αξιολόγηση, οι πλέον καινοτόμες, ανταγωνιστικές, και δυναμικές μεταποιητικές ελληνικές βιομηχανίες του μέλλοντος. Εφέτος μαζί με την εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΗΣ ABEE βραβεύθηκαν μεγάλες και καταξιωμένες  βιομηχανίες όπως η Δωδώνη, η Πίνδος, η Μαστίχα Χίου, Σόγια Ελλάς, Λουξ, Παπαστράτος, Pfizer, Ευρωχαρτική και άλλες 10 επιχειρήσεις.

Η μέγιστη αυτή τιμή για την ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΒΕΕ, αποτελεί την επιβράβευση πολυετούς, συστηματικής, καινοτόμου προσπάθειας της εταιρείας και των ανθρώπων της, να καταστήσουν τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Λήμνου brand name υψηλής προστιθέμενης αξίας με σημαντικές πωλήσεις τοπικά και διεθνώς, και την εταιρεία μοναδική πανελλαδικά σε μέγεθος και ποιότητα καθετοποιημένη επιχείρηση παραγωγής και προώθησης τοπικών τροφίμων.

Η τιμητική αυτή βράβευση δίνει στην εταιρεία  ώθηση και κουράγιο να συνεχίσει ακόμη περισσότερο, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς όπως  το πανεπιστήμιο, στην ανάπτυξη, προβολή και προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων για το καλό του  τόπου μας αλλά και της πατρίδας μας.

Στη φωτογραφία : Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΒΕΕ Μιχάλης Χρυσάφης παραλαμβάνει το βραβείο από τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button