Λήμνος

Αντ. Μαντζαβέλας: Οι εκλογές που δεν αλλάζουν την τραγική κατάσταση του Νοσοκομείου

Αντώνης Μαντζαβέλας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΛΕΣΒΟΥ

Λήμνος, 2 Ιουνίου 2023

Προς : Μ.Μ.Ε Νομού Λέσβου

Δήλωση

Οι εκλογές που δεν αλλάζουν την τραγική κατάσταση του Νοσοκομείου

Διαβάζουμε έκπληκτοι τη δήλωση που εξέδωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου μας ότι «κάποιοι αναπαράγουν το θέμα του αναισθησιολόγου για να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς…». Η δήλωση αυτή του κ. Διοικητή έγινε με αφορμή την προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας.

Η δήλωση αυτή θα ήταν για γέλια αλλά δυστυχώς μετά από τόσες αεροδιακομιδές, τόσους μήνες με την ψυχή στο στόμα μήπως τυχόν και συμβεί το ανεπανόρθωτο, τόσα έξοδα και ταλαιπωρία δεκάδων συμπολιτών μας που τρέχουν να βρουν γιατρειά οπουδήποτε αλλού, μόνο οργή προκαλούν τέτοιες δηλώσεις.

Αντί ο κ. Διοικητής να συντρέξει στα δίκαια αιτήματα των κατοίκων και να τα υποστηρίξει με το κύρος της θέσης του Διοικητή, επιλέγει τη μια να ευχαριστεί το Υπουργείο και το Βουλευτή του Νομού και την άλλη να αφήνει αιχμές για αυτούς που κινητοποιούνται.

Στο σημείο αυτό και επειδή φαίνεται να μην υπάρχει πιθανότητα λύσης στον ορίζοντα πρέπει και ο Δήμαρχος αλλά και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου να πάρει θέση και να συνταχθεί με τον αγώνα και τα αιτήματα των κατοίκων.

  • Άμεση αντιμετώπιση της υπο-στελέχωσης του Νοσοκομείου Λήμνου
  • Αυτόματη και μόνιμη κάλυψη των κενών που δημιουργούνται
  • Ειδικά κίνητρα για την προσέλκυση γιατρών στις νησιωτικές περιοχές
  • Ενίσχυση των προϋπολογισμών του ΕΣΥ και του ΕΟΠΥΥ
  • Περιορισμός των ανισοτήτων στη φροντίδα υγείας μεταξύ Κέντρου και Περιφέρειας –Θέσπιση «υγειονομικού ισοδύναμου»
Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button