Ανακοινώσεις

Ανταπάντηση Θ. Λούκα στην απάντηση του Δημάρχου, με 6 σημεία

ΙΣΧΥΡΗ ΛΗΜΝΟΣ – Υποψ. Δήμαρχος Λούκας Θωμάς !

Κύριε Δήμαρχε,

με αφορμή την σημερινή σας παρέμβαση στα ΜΜΕ με θέμα την κριτική που σας ασκήθηκε για το θέμα της κατεπείγουσας και δια περιφοράς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου,

καταρχήν, εγώ, δεν στοχοποίησα κανένα συνεργάτη σας. Θεωρώ ότι είστε ο απόλυτα υπεύθυνος των όσων συμβαίνουν.

Δεύτερον, τόσο η αντιπολίτευση όσο και οι ενεργοί πολίτες εν γένει, οφείλουν να ελέγχουν τα όποια κακώς κείμενα αυτών που ασκούν διοίκηση, γιατί έτσι δουλεύει η δημοκρατία, είτε το θέλετε είτε όχι. Οπότε μην εξάπτεστε.

Τρίτον, αν το ότι ένας υποψήφιος έχει δηλώσει παρων στην διεκδίκηση της δημαρχίας εδώ και τέσσερις μήνες, έχει παρουσιάσει λογότυπο και κάποιες από τις αρχές της παράταξής του, έχει αρχίσει να εμφανίζει δημοσίως τα μέλη του συνδυασμού του, δεν αποτελεί για σας υποψηφιότητα… τότε είναι δικό σας το πρόβλημα.

Τέταρτον, παραδέχεστε ότι όσες φορές χρειάστηκε να γίνει δια περιφοράς συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, αυτές ήταν κυρίως εν μέσω πανδημίας. Στην παρούσα φάση ποια είναι η αιτία που δημιουργεί την ανάγκη μιας δεύτερης, συνεχόμενης μάλιστα, εντός μηνός, διά περιφοράς συνεδρίασης; Ίσως τυχαία συνέπεσε με το ότι πλέον απουσιάζετε από το νησί τακτικότατα.

Πέμπτον, μην βαυκαλίζεστε πως αγωνιάτε για τα προβλήματα των επιχειρηματιών του τουρισμού. Να σας θυμίσω ότι τα Θέρμα, ενώ έχουν κατοχυρωθεί με διαγωνισμό σε πλειοδότη από τις 16 Απριλίου 2022, εδώ και 13 μήνες δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει η αξιοποίησή τους.

Επίσης, υπάρχουν ιδιώτες που έχουν μισθώσει δημοτικά κτήρια και δεν μπορούν να μπουν σε κάποιο πρόγραμμα γιατί δεν έχετε φροντίσει (παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις τους) να τα τακτοποιήσετε πολεοδομικά;

Έκτον, εμένα προσωπικά δεν με απασχολούν καθόλου οι επιδιώξεις σας στο βαθμό που δεν επηρεάζουν την άσκηση των υποχρεώσεων που απορρέουν από την θέση σας.

Ας επικεντρωθείτε στα όσα περιλαμβάνονται στην τελευταία πρότασή σας: “να εργάζεστε εντατικά για τον Δήμο και με απόλυτη προτεραιότητα τον Δήμο”.

Με εκτίμηση

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button