Απόψεις

Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης

Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Διευκρίνιση: Οι τυχόν διαφημίσεις που παρεμβάλλονται ενδιάμεσα σ’ αυτό το κείμενο γίνονται από τον διακομιστή του διαδικτύου και δεν έχουν σχέση ούτε με τον συντάκτη ούτε με το περιεχόμενο του.

 

Ανοίγει τις πύλες της η 4η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης, στον Καπνικό Σταθμό.

Θα λειτουργήσει από τις 7 έως και 17 Μαΐου 2021, καθημερινά από τις 10:00 ο πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Οι ανθοπαραγωγοί του νομού Πιερίας για 4η συνεχόμενη χρονιά στρώνουν στην αυλή του Καπνικού Σταθμού ένα πανέμορφο χαλί, υφασμένο από χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια και σας καλούν να την επισκεφθείτε. Δεν υπάρχουν λόγια που θα μπορούσαν να περιγράψουν αυτή την ομορφιά!

 

Έχοντας την εμπειρία της περσινής διοργάνωσης (Covid19) προχωρήσαμε σε σημαντικές τροποποιήσεις για να μπορέσουν όλοι οι πολίτες να απολαύσουν και φέτος αυτήν την όμορφη γιορτή! Τροποποιήσαμε τη διάταξη των οικίσκων των παραγωγών, αυξήσαμε τις αποστάσεις μεταξύ τους, λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε η επίσκεψή σας να είναι ασφαλής και προπάντων, με τη βοήθεια της Δημοτικής μας Αρχής, προσέξαμε τον περιβάλλοντα χώρο και την οδό Φλέμινγκ η οποία είναι ήδη στολισμένη με πολύχρωμα λουλούδια.

 

Δυστυχώς και η  φετινή Άνοιξη παρουσιάζει μια ακραία διαφορετικότητα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οι περιορισμοί που έχουμε υποστεί λόγω του κορωνοϊού μας έχουν κάνει πιο ευάλωτους. Πολλοί από εμάς βιώσαμε την κοινωνική απομόνωση, έχουμε μειώσει τις δραστηριότητές μας, έχουμε αποχωριστεί τα αγαπημένα μας πρόσωπα, έχουμε στερηθεί την εργασία μας. Οι νέες αυτές συνθήκες είναι ιδιαίτερα έντονες και πιεστικές και δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να αφήσουν ανεπηρέαστη την συναισθηματική μας κατάσταση.

 

Ελάτε λοιπόν μία βόλτα στον Καπνικό Σταθμό  και δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο λουλούδι!  Ελάτε να σας κεράσουμε έναν ελληνικό καφέ (γι αυτό έχει φροντίσει η επιχείρηση του συμπολίτη μας «ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ»),  να καθίσετε σε ένα από τα τραπεζάκια της αυλής και να απολαύσετε την ηρεμία αυτής της όμορφης αυλής. Ελάτε να χαλαρώσετε! Να δανειστείτε ένα βιβλίο από την Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη, να συζητήσετε μαζί μας. Να πάρετε ότι στερηθήκατε τον τελευταίο καιρό!

 

Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε τις φωτογραφίες που ετοιμάσαμε για όλους εσάς και θα συμπληρώνουμε καθημερινά μέχρι και την 31η Μαΐου! Μοιραστείτε τις ελεύθερα με φίλους και γνωστούς!

 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Κατερίνης ο οποίος  στηρίζει την 4η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα υλικά για την διαμόρφωση των 16 παρτεριών της οδού Φλέμινγκ.

ΥΓ: Το εμβαδόν της αυλής του Καπνικού Σταθμού είναι περίπου 1.000 τ.μ. Λάβαμε αυστηρά μέτρα και θα επιτρέψουμε μόνο έναν επισκέπτη ανά 10 τ.μ.  Δηλαδή, θα μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα έως και 100 επισκέπτες στον χώρο. Σε ώρες αιχμής κάθε επισκέπτης θα παραλαμβάνει στην είσοδο  μία κάρτα από τους εθελοντές της ομάδας, την οποία θα πρέπει να επιστρέφει κατά την έξοδο του.  Όταν διατεθούν και οι 100 κάρτες θα ξέρουμε ότι οι επόμενοι επισκέπτες θα πρέπει να περιμένουν στην είσοδο μέχρι που να εξέλθει κάποιος από την αυλή. Οι κάρτες εισόδου θα είναι πλαστικοποιημένες και θα απολυμαίνονται κάθε φορά από το προσωπικό της εισόδου.

Για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Καπνικού Σταθμού, στην είσοδο, θα διατίθεται το βιβλίο των Γερμανικών αποζημιώσεων (15€).

Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες στο www.otoposmou.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button