ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Αντί για Έπαρχος Λημνου, Γεωγραφικός Αντιπεριφερειάρχης ο Π. Κουφέλος

Εμείς ψάχνουμε τον επόμενο Έπαρχο, μετα την παραίτηση του Άγγελου Βλατα, ανάμεσα στους δυο Λημνιούς Περιφερειακούς Συμβούλους, τη Μαγδα Τουφου και τον Κώστα Αδαμίδη αλλα ο Περιφερειάρχης εχει μια άλλη τρίτη λύση, που προωθεί άτομα της δίκης του Παράταξης . Σιγα μη βάλλουμε τον τελευταίο προεκλογικό χρόνο σε θέσεις κλειδιά άτομα μιας άλλης παράταξης…
Το παρακατω Δελτίο Τυπου αναφέρει ότι ορίζεται ο Πανάγος Κουφέλος, Περιφερειακός Σύμβουλος του Συνδυασμού Μουτζούρη, Γεωγραφικός Αντιπεριφερειάρχης Λήμνου ένας ορός που είναι ταυτόσημOς με τον Έπαρχο Λημνου.

Στα παραπάνω έρχεται να προσθέσει τη δική της καταλυτική μαρτυρία η επετειακή φωτογραφία μέσα στο Επαρχείο Λήμνου με τον κ. Κουφέλο να ποζαρει στη κεντρική θέση σαν νεοεκλεγείς που ειναι !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Μύρινα, 24 Αυγούστου 2022
Χθες 23 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Π.Ε. Λήμνου υπό του Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη παρουσία Αντιπεριφερειαρχών, οι οποίοι βρέθηκαν στην Λήμνο με αφορμή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Την σύσκεψη απασχόλησαν τα τρέχοντα θέματα της Λήμνου, όπως και ο προγραμματισμός μελλοντικών ενεργειών.
Για τις επόμενες ημέρες θα παραμείνει στη Λήμνο ο γεωγραφικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Πανάγος Κουφέλος, προκειμένου να ενημερωθεί εκτενέστερα και να επιληφθεί των θεμάτων του νησιού.
Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button